تاجر برزیلی تمام دارایی‌اش را به نیمار بخشید

یک تاجر برزیلی ۳۲ساله که نامش فاش نشده در تصمیمی بحث‌برانگیز کل ثروتش را که حدود یک میلیارد دلار برآورد می‌شود برای نیمار، ستاره برزیلی فوتبال، به ارث گذاشد. این در حالی است که او حتی یک بار هم این ستاره سرشناس دنیای فوتبال را ملاقات نکرده است!

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، روزنامه‌نگار برزیلی، این تاجر ژوئیه ۲۰۲۳ به دلیل مشکلات جدی جسمی به سردفتری در شهر پورتو آلگره مراجعه کرد تا وصیتنامه‌اش را ثبت کند. این منبع افزود که این مرد تمایلی نداشت ثروتش را به خویشاوندانی که با آنها هیچ رابطه عاطفی ندارد یا به دولت واگذار کند. او انتخاب نیمار را اینطور توجیه کرد که نیمار را دوست دارد و احساس می‌کند بسیار شبیه اوست و معتقد است نیمار ویژگی‌های نادر و غیر خودخواهانه‌ای دارد و این امر در دنیای امروزی نادر است.

این مرد که مجرد و بدون فرزند است، تمام دارایی‌اش را که شامل سرمایه‌گذاری‌ها و املاک می‌شود به نیمار بخشیده است. ثروت نیمار نیز طبق گزارش سایت متروپولیس نزدیک به یک میلیارد دلار است.

در سند رسمی ثبت‌شده نزد این سردفتر آمده است: این وصیت‌نامه نهایی موصی است که میراث قانونی او، بخش قابل انتقال از دارایی‌هایش، به نیمار دا سیلوا سانتوس جونیور تعلق خواهد گرفت.

انتهای پیام

کد خبر: 1279651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =