سرقت مسلحانه در درگهان قشم / ۸ کیلوگرم طلا دزیده شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم با تایید خبر سرقت مسلحانه در پاساژ گل‌سنتر درگهان، گفت: در این سرقت مسلحانه، سارقان حدود هشت کیلوگرم طلا از یک واحد صنفی به سرقت بردند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، عبدالرزاق نریمانی شامگاه سه‌شنبه در خصوص جزئیات این سرقت مسلحانه به خبرنگاران اظهار کرد: سارقان پنج نفر بودند که ساعت ۱۹ و ۲۴ دقیقه با تیراندازی و ایجاد رعب و وحشت در پاساژ گل سنتر درگهان، حدود ۸ کیلوگرم طلا را از یک واحد صفنی به سرقت برده و با یک دستگاه سمند سفید از محل متواری شدند.

بیشتر بخوانید:

فرار از حبس ابد با جعل گواهی فوت / متهم دستگیر شد

وی با بیان اینکه در جریان این تیراندازی تنها یک نفر به صورت سطحی مجروح شده، خاطرنشان کرد: بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که سارقان با نقشه‌ای از پیش طراحی شده دست به سرقت زدند که بلافاصله پس از اعلام این سرقت، نیروهای انتظامی و امنیتی برای تعقیب آنان وارد عمل شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم ابراز داشت: هم‌اکنون تمامی دستگاه‌های قضایی، انتظامی و اطلاعاتی در شهرستان قشم بسیج شده‌اند و عملیات گسترده‌ای برای ردیابی و دستگیری این افراد در حال انجام است.

نریمانی با بیان اینکه امنیت عمومی شهروندان خط قرمز دستگاه قضایی است، گفت: عاملان سرقت مسلحانه طلافروشی به‌زودی در دام قانون گرفتار می‌شوند و هیچ‌گونه اغماضی در برخورد با عاملان این اقدام مجرمانه نخواهد شد و با قاطعیت تمام با آنها برخورد می‌شود.

طبق اطلاعات اعلام شده و گفته‌های شاهدان، سارقان در ساعت ۱۹ و ۲۴ دقیقه اقدام به سرقت کرده و ۱۹ و ۳۰ دقیقه با هشت کیلوگرم طلا محل را ترک کردند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1280816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =