لغو جلسه مهم هیئت مدیره پرسپولیس به دلیل استعفا

جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس که قرار بود امروز برگزار شود، به‌دلیل استعفای یکی از اعضا و مشکلات داخلی لغو شد. این جلسه قرار بود مهم‌ترین تصمیمات درباره وضعیت تیم و جذب بازیکنان جدید را بررسی کند.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس که قرار بود امروز (دوشنبه) برگزار شود، لغو شد. این جلسه پس از دو هفته وقفه، قرار بود در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شده و اعضا علاوه بر بازدید از این ورزشگاه و آکادمی باشگاه، درباره مسائل جاری پرسپولیس نیز به بحث بپردازند. با این حال، به‌دلیل استعفای سیامک جلوه و مشکل پیش‌آمده برای یکی از اعضا، جلسه امروز لغو شده و به زمان دیگری موکول شد.

بیشتر بخوانید:

دورسون در آستانه شکایت از پرسپولیس

تیم پرسپولیس روز جمعه در هفته چهارم لیگ برتر، با نتیجه صفر-صفر مقابل چادرملو متوقف شد؛ نتیجه‌ای که باعث نارضایتی هواداران و سر دادن شعارهایی علیه مدیران باشگاه، از جمله درویش و هاشمیان، شد. احتمالاً در جلسه آینده هیئت مدیره، موضوع جذب بازیکنان جدید و بررسی وضعیت فعلی تیم نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

کد خبر: 1281297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =