نخبگان سرمایه‌های فکری خراسان شمالی هستند

استاندار خراسان شمالی در آیین نکوداشت روز ملی نخبگان با تأکید بر نقش مؤثر نخبگان در توسعه استان گفت: آینده خراسان شمالی در گرو نقش‌آفرینی نخبگان است و باید از ظرفیت علمی، فکری و خلاقیت آنان برای پیشرفت همه‌جانبه استان بهره گرفت.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد، آیین نکوداشت روز ملی نخبگان با حضور بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی، معاونان استاندار، مدیران کل، مسئولان دانشگاه‌ها و جمعی از نخبگان و فرهیختگان استان برگزار شد.

استاندار خراسان شمالی در این مراسم با اشاره به وجه تسمیه روز ملی نخبگان که مصادف با سالروز شهادت شهید دکتر مصطفی چمران است، اظهار کرد: شهید چمران شخصیتی جامع، با ذکاوت و برخوردار از مراتب علمی بالا بود که می‌توانست در رفاه زندگی کند اما راه خدمت به میهن را برگزید و در خط مقدم جبهه‌ها حضور یافت.

وی افزود: شهید چمران حقیقت هستی را در علم، تقوا و خدمت به مردم جست‌وجو می‌کرد و هیچ‌گاه نسبت به امور جامعه بی‌تفاوت نبود. او در هر نقطه‌ای که ظلمی وجود داشت برای دفاع از مردم حاضر می‌شد و به ما آموخت که فرصت‌های زندگی را نباید به بیهودگی گذراند، بلکه باید علم و استعداد را در مسیر خدمت به مردم و اعتلای میهن به‌کار گرفت.

نوری تأکید کرد: مسیر زندگی باید بر پایه خدمت به مردم و دل‌بستگی به سرزمین استوار باشد و انسان منفعت شخصی را فدای منفعت جمع کند.

نماینده عالی دولت در استان در ادامه، در پاسخ به درخواست جامعه نخبگان، از بررسی اختصاص زمین برای تأمین مسکن نخبگان خبر داد و گفت: تلاش خواهد شد این موضوع در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

وی همچنین با دعوت از نخبگان برای حضور در همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: آینده خراسان شمالی در گرو نقش‌آفرینی نخبگان است و باید از ظرفیت علمی و فکری آنان برای توسعه استان بهره گرفت.

استاندار در پایان خطاب به نخبگان استان گفت: «این سرزمین متعلق به شماست و آینده خراسان شمالی با حضور و تلاش شما رقم خواهد خورد.

خبرنگار: علی کاوه

انتهای پیام./

کد خبر: 1282551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =