دستور فوری ثبت‌نام دانش‌آموزانی که اوراق هویتی ندارند

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش از صدور بخشنامه‌ای به تمام استان‌ها برای ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به دستور مستقیم وزیر برای تحقق عدالت آموزشی و صدور بخشنامه‌ای به تمام استان‌ها برای ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی اظهار کرد: بخشنامه‌ای به مدیران کل سراسر کشور ابلاغ شده است تا امکان ثبت‌نام دانش‌آموزان ابتدایی ایرانی فاقد اوراق هویتی را فراهم کند. این دانش‌آموزان می‌توانند در اسرع وقت در مدارس ثبت‌نام شوند.

بیشتر بخوانید:

جمع‌آوری مدارس کانکسی بیشتر از ۱۰ دانش‌آموز

وی از ارسال پیامک به اولیای کودکان کلاس اولی که تا ۱۵ شهریور موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، خبر داد و گفت: از خانواده‌ها درخواست شده است برای ثبت‌نام فرزندان خود به مدارس مراجعه کنند. این پیگیری زودهنگام با هدف جذب حداکثری کودکان بازمانده از تحصیل انجام شده است.

ماجرای عدم ثبت‌نام ۱۲۲ دانش‌آموز بدسرپرست در مدارس | استخدام ۵ هزار معلم در تکمیل ظرفیت آموزش و پرورش صحت دارد؟ | علت جذب نشدن داوطلبان پس از مصاحبه
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به آمار تقریبی ۱۵۰ هزار نفری کودکان بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی سال گذشته خاطرنشان کرد: سال گذشته برای اولین بار حدود ۳۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگردانده شدند که نسبت به سال‌های قبل افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

وی تاکید کرد: پایش آمار دقیق بازماندگان از تحصیل در سال جاری پس از تکمیل اطلاعات در سامانه سیدا در پایان مهرماه امکان‌پذیر خواهد بود.

حکیم‌زاده گفت: این اقدامات بخشی از پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش برای تضمین حق دسترسی همه کودکان به آموزش و کاهش نابرابری‌های آموزشی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1283273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =