ورود «خوراکی های شفابخش» به بازار نشر

کتاب «خوراکی های شفابخش» با ترجمه محمدباقر کریم پور توسط انتشارات امیرکبیر منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتاب «خوراکی های شفابخش» به تازگی با ترجمه محمدباقر کریم پور توسط انتشارات امیرکبیر منتشر و راهی بازار نشر شده است.

این کتاب، توسط جمعی از پزشکان، پژوهشگران و متخصصان تغذیه است و حرف اصلی اش از این قرار است که انتخاب هدفمند و هوشمندانه مواد غذایی، نقش مهمی در پیشگیری بیماری های رایج دارد. اگر هم بیماری حادث شد، کنترل و بهبود آن با همین تکنیک انتخاب صحیح مواد غذایی ممکن و مسیر است.

«خوراکی های شفابخش» همچنین خوراکی های بهبوددهنده التهاب ها، بیماری قلبی، دیابت و دیگر بیماری ها را معرفی می کند. کنار معرفی خوراکی های مفید، خوراکی های مضر هم که باید مصرفشان کنار گذاشته شود، نام برده و توضیحاتی درباره شان مطرح می شود.

کتاب پیش رو ۲ بخش اصلی دارد که عبارت اند از «شناخت ساختار مواد غذایی و کاربرد علمی آن برای سلامتی بیشتر» و «فهرست عناوین مواد غذایی و بیماری های موجود در کتاب» که بخش اول، بدنه اصلی کتاب را می سازد و از صفحه ۱۳ تا ۴۳۳ را در بر می گیرد و عناوین زیادی را در خود جا داده است.

بخش دوم کتاب یعنی فهرست عناوین مواد غذایی و بیماری های موجود در کتاب از این قرار است:

آب، آب مروارید، آرتروز رماتوئید، آرتروز کلوریس، آسرولا، آلو و آلوی خشک، آناناس، آووکادو، از دست دادن حافظه، استئو آرتریتیس، استئو پروسیس، اسفناج، اسهال، امراض قلبی، انبه یا مانگو، انجیر، انگور، بادام زمینی یا پسته شامی، بامیه، برنج، بروکلی، بلغور، بلوبری، بی خوابی، بیماری آسم، بیماری آلزایمر، بیماری تیروئید، بیماری سلیاک، پارکینسون، پرتقال، پروتئین، پروستات، پیاز، توت فرنگی، جراحت، جعفری، جو، جوی دو سر، چای سبز، چربی ها، چغندر، دارچین، دپرسیون و افسردگی، دردهای مزمن، دل پیچه، دیابت، روغن زیتون، زخم، زردآلو، زردچوبه، زنجبیل، سال خوردگی و پیری زودرس، سبزی دریایی، سردرد و بیماری میگرن، سرطان، سرماخوردگی و آنفلوانزا، سندرم تحریک روده (باد روده)، سنگ صفرا، سنگ کلیه، سوزش معده و سوءهاضمه، سیب، سیب زمینی شیرین، سینوزیت، شاه بلوط، طالبی یا گرمک، عسل، عفونت مجاری ادرار، عفونت واژن، فشار خون بالا، فلفل شیلی، فیبر، فیتوکمیکال، قارچ ها، کبودی و خون مردگی، کتان، کدو، کرنبری، کربوهیدرات ها، کشمش بی دانه یا مویز، کلسترول بالا، کلم، کنترل وزن، کنگر فرنگی، کوفتگی و ضرب دیدگی، کینووا، کِیل (نوعی کلم)، گردو، گریپ فروت، گل کلم، گوآوا، گوجه فرنگی، جوانه گندم و سبوس گندم، گیلاس، لوبیا، لیمو و آب لیمو، ماست، ماهی، مواد معدنی، موز، نقرس، ویتامین ها، هلو، هندوانه، هویج، یائسگی، یبوست.

در قسمتی از این کتاب می خوانیم:

بروکلی از هشت طریق سلامتی شما را تضمین می کند

استخوان های بهتری می سازد: شما احتمالا هرگز تصور نمی کردید که بروکلی بتواند با استئوپروسیس مبارزه کند، اما این ماده غذایی دارای مقدار فراوانی از کلسیم، منیزیم و پتاسیم است، موادی که وجود آن ها در مواد غذایی از شکسته شدن استخوان ها جلوگیری کرده و روند پوکی استخوان را به تعویق می اندازد. این ماده همچنین یکی از غذاهای غیر لبنی پر کلسیم است که بدن شما می تواند آن را به آسانی جذب نماید. گیاه خواران و نیز کسانی که به لاکتور حساسیت دارند، می توانند بروکلی را به عنوان مهم ترین ماده ای که به منوی روزانه خود اضافه می کنند، در نظر بگیرند.

توانایی دید را قوی و تحریک پذیر نگه می دارد: شما می خواهید دنیای اطراف خود را تیره و روشن بدون ضعف ببینید و دوست دارید این عدم ضعف هرچه ممکن است طولانی تر باشد. این علت شروع تلاش شما برای حمایت از خود در برابر آب مروارید و انحرافات ماهیچه ای چشم هایتان می باشد. یکی از راه های شروع این اعمال اصلاحگر آن است که مطمئن شوید بروکلی در لیست غذایی شما وجود دارد. این سبزی از تیره صلیبیان، سرشار از «لوتئین» و «زکسانتین» است که جزو دو کاروتنوئیدی است که امکان دارد از خطر پیشرفت عوامل ضعیف شدن دید جلوگیری کند و این دزد دید روشن را از چشم هایتان براند. بنابر یک گزارش و تحقیق، بروکلی و اسفناج بهترین غذا در این زمینه است، و شما باید بیشتر از این دو ماده غذایی مصرف کنید.

این کتاب با ۴۳۵ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۶۹۰ هزار تومان منتشر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1291972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =