سرپرست جدید هیئت ووشو یزد معرفی شد

در آیین معارفه محمد جعفرپور به عنوان سرپرست جدید هیئت ووشو استان یزد، مدیرکل ورزش و جوانان استان بر عبور از مرحله تثبیت زیرساخت‌ها و تمرکز بر استعدادیابی، قهرمان‌پروری و کسب سهمیه‌های ملی و بین‌المللی تأکید کرد. این مراسم بیش از یک جابه‌جایی ساده مدیریتی، آغازی تازه برای تحول کیفی ووشوی استان تلقی شد؛ تحولی که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی استان و نگاه علمی به مدیریت ورزشی دنبال خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان یزد؛ آیین معارفه محمد جعفرپور به عنوان سرپرست جدید این هیئت با حضور سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد و جمعی از معاونان و اعضای هیئت در محل اداره‌کل برگزار شد. این نشست با هدف تقویت ساختار مدیریتی و تدوین نقشه راه توسعه ووشو در استان، به عنوان گامی مهم در مسیر قهرمان‌پروری ارزیابی شد.

سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، در این مراسم با اشاره به روند مثبت دو سال اخیر این رشته گفت: ووشو در استان مسیر رشد و تثبیت را با موفقیت پشت سر گذاشته و امروز زیرساخت‌های لازم از جمله فضاهای تمرینی، نیروهای انسانی و ساختار اجرایی تا حد مطلوبی فراهم شده است.

وی افزود: اکنون باید از مرحله توسعه کمی عبور کرده و با مدیریت جدید، تمرکز را بر کیفیت‌محوری، استعدادیابی و حضور قدرتمند در رقابت‌های ملی و بین‌المللی بگذاریم. هاشمی تأکید کرد که هر رشته ورزشی زمانی به بلوغ واقعی می‌رسد که بتواند در رده‌های پایه، برنامه‌ریزی هدفمند و تولید قهرمان داشته باشد؛ هدفی که در ووشوی یزد قابل دستیابی است.

در ادامه، محمد جعفرپور سرپرست جدید هیئت ووشو استان یزد با بیان اینکه ووشو امروز در سطح بین‌المللی جایگاهی رو به رشد دارد، گفت: با برنامه‌ریزی دقیق و علمی، قصد داریم مسیر حضور پررنگ‌تر ورزشکاران یزدی در تیم ملی و میادین بین‌المللی را هموار کنیم. او با تأکید بر شفافیت مالی و رویکرد مدیریت نوین افزود: از ظرفیت خیرین ورزشی، صنایع و شرکت‌های استان برای تأمین منابع پایدار استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم بخشی از هزینه‌های زیرساختی، برگزاری اردوها و اعزام‌ها را پوشش دهیم.

جعفرپور با اشاره به اهمیت ثبات مدیریتی در ارتقای عملکرد هیئت گفت: برگزاری هرچه سریع‌تر مجمع انتخاباتی یکی از اولویت‌های اصلی ماست تا انسجام برنامه‌ها و هماهنگی بیشتری در فعالیت‌های آتی ایجاد شود.

وی از تدوین نقشه راه چهارساله هیئت و تشکیل کمیته‌های تخصصی خبر داد و تصریح کرد: درصدد هستیم با فعال‌سازی شهرستان‌ها، توجه ویژه به رده‌های پایه و برگزاری دوره‌های آموزشی برای مربیان و داوران، چرخه استعدادیابی تا قهرمانی را به صورت نظام‌مند پیاده‌سازی کنیم تا ووشوی یزد به یکی از قطب‌های اصلی کشور تبدیل شود.

در پایان این مراسم، معاونان اداره‌کل ورزش و جوانان استان یزد و اعضای هیئت ووشو بر تقویت انسجام درون‌سازمانی، هم‌افزایی و حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای تأکید کردند. با توجه به آماده بودن زیرساخت‌ها و آغاز فصل جدید مدیریتی، ووشوی یزد اکنون در آستانه ورود به مرحله‌ای تازه از حیات حرفه‌ای خود قرار گرفته است؛ مرحله‌ای که هدف آن، تبدیل ظرفیت‌های موجود به مدال، افتخار ملی و پرورش نسل جدیدی از قهرمانان این رشته رزمی است.

خبرنگار:محیا ذوالفقاری

انتهای پیام/

کد مطلب: 1297347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =