شهادت رهبر انقلاب بذر بیداری اسلامی را در جهان اسلام زنده‌تر کرد

عالم اهل سنت با بیان اینکه شهادت رهبر انقلاب بذر بیداری اسلامی را در جهان اسلام زنده‌تر کرد، گفت: ملت ایران و رزمندگان اسلام در برابر این اقدام سکوت نخواهند کرد و راه و مکتب رهبر شهید با قدرت ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کردستان؛ ماموستا جلال مرادی با محکوم کردن اقدام رژیم صهیونیستی و آمریکا در به شهادت رساندن رهبر انقلاب اسلامی، این حادثه را ضایعه‌ای بزرگ برای جهان اسلام دانست و اظهار کرد: دست پلید رژیم کودک‌کش اسرائیل و آمریکای جهان‌خوار بار دیگر به خون رهبری آزاد، شجاع، مدیر و مجاهدی نستوه آغشته شد و عاشورایی دیگر در ایران اسلامی رقم خورد.

مرادی افزود: امروز نه تنها ملت ایران بلکه قلب جهان اسلام از فقدان این رهبر فداکار و شهادت‌طلب اندوهگین است و جهانیان از این مصیبت متأثر شده‌اند.

امام جمعه موقت قروه با محکوم کردن این اقدام تأکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید بدانند ملت غیور ایران و رزمندگان این سرزمین در برابر این جنایت سکوت نخواهند کرد و پاسخ این اقدامات ظالمانه داده خواهد شد.

وی با اشاره به ایستادگی رهبر انقلاب در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی گفت: ایشان همچون کوهی استوار در کنار ملت ایستادند و شهادت‌شان موجب تقویت بیداری اسلامی و افزایش خشم و نفرت ملت‌های مسلمان علیه ظلم و استکبار شد.

مرادی همچنین با تأکید بر تداوم راه و اندیشه انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: دشمنان بدانند با حذف ظاهری رهبران نمی‌توانند تفکر انقلاب اسلامی را از میان ببرند و مکتب و راه امام خامنه‌ای همچنان زنده و الهام‌بخش خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به وعده الهی در قرآن کریم مبنی بر پیروزی مؤمنان تصریح کرد: ملت ایران با توکل بر خداوند و اتکا به ایمان و وحدت، در برابر دشمنان ایستادگی کرده و به یاری الهی پیروزی نهایی از آن جبهه حق خواهد بود.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد مطلب: 1298859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha