به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، وزیر ورزش درباره چرایی عدم حضور تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال آمریکا گفت: کشوری که میزبان بازی های جام جهانی است بر اساس قوانین جهانی و منشور المپیک باید شرایط را برای همه کشورها مهیا کند اما آمریکا از هیچ اصولی پیروی نمی کند.
وی تاکید کرد: مجامع جهانی باید در قبال جنگی که آمریکا به ما تحمیل کرد، وارد می شدند و میزبانی را از این کشور می گرفتند.وزیر ورزش افزود: متاسفانه مجامع جهانی در مقابل این کشورها به جهت اینکه خودشان مستقل نیستند، حمایتی نکردند.
دنیامالی تاکید کرد: فدراسیون جهانی فوتبال و کمیته بین المللی المپیک این رفتارها را حتی محکوم نکردند.وی اضافه کرد: ملت های مسلمان مثل ما فکر می کنند اما سران و مسئولانش مخالف مصالح ملی مردم قدم بر می دارند.
وزیر ورزش تصریح کرد: ما اعلام کردیم که تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی امنیت ندارد و متاسفانه ترامپ هم خودش تایید کرده است.
وی گفت: سفیر ایران در مکزیک رایزنی کرده که اگر مکزیک میزبانی بازی های ایران را بپذیرند به جام جهانی برویم که بعید بنظر میرسد، شدنی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما