رئیس دانشگاه آزاد لرستان روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت

محمدرضا جابر انصاری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان، در پیامی به مناسبت ۲۲ اسفند «روز بزرگداشت شهدا»، یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جهاد علمی، مدافعان حرم، امنیت و سلامت و نیز شهدای حملات تروریستی اخیر را گرامی داشت.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از لرستان، جناب محمدرضا جابر انصاری رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت شهدا را به شرح زیر گرامی داشت:
⬩روز شهید، روز برافراشتن پرچم ایمان و ایثار بر قله‌های افتخار یک ملت است؛ در این روز گران‌قدر، یاد و نام رهبر شهیدمان و همه شهیدان از شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تا شهدای جهاد علمی و مدافعان حرم، امنیت، سلامت، و نیز شهدای مظلوم حملات تروریستی اخیر را با احترام و افتخار گرامی می‌دارم.

⬩شهادت، واژه‌ای ساده نیست؛ دریایی است از معنا و عظمت، میراثی از عاشورا تا امروز، که روح آن در جان ملت ما جاری‌ست، فرهنگ ایثار و شهادت میراثی الهی است که باید در دل دانشگاه‌ها و نسل جوان ما جاری باشد؛ چراکه دانشگاه‌ها مأمن اندیشه و ایمان‌اند و رسالت دانش، بی‌تعهد به انسان و وطن، بی‌معناست ؛ رسالت ما، تربیت نسلی است که علم را با ایمان، و دانش را با مسئولیت اجتماعی درآمیزد. نسلی که در اندیشه و عمل، ادامه‌دهنده راه شهیدان باشد نه ‌فقط با کلام، بلکه با صداقت، خدمت و امید.

⬩به‌عنوان خادم دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، وظیفه می‌دانم تا بار دیگر تأکید کنم که هر گام در مسیر علم، اگر با روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری همراه شود، ادامه راه همان شهیدانی است که برای استقلال، امنیت و سربلندی این مرز و بوم جان شریفشان را فدا کردند.

⬩نامشان جاودان، راهشان پر رهرو، و یادشان الهام‌بخش هر دلی که برای سربلندی وطن می‌تپد.

خبرنگار: علی زیدی نژاد

انتهای خبر./

کد مطلب: 1299431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha