برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی «لانچ ۲۰۲۶» در دانشگاه آزاد نجف‌آباد

مدیر اجرایی دومین دوره مسابقات موشک آبی «لانچ ۲۰۲۶» از برگزاری این رویداد دانشجویی در دوم آذرماه خبر داد و گفت: ارتقای سطح دانش و مهارت دانشجویان در زمینه طراحی، ساخت، آزمایش و پرتاب پایدار موشک‌های آبی، مهم‌ترین هدف برگزاری این مسابقات است.

به گزارش اختصاصی خبرنگار استانی ایسکانیوز از شهرستان نجف‌آباد، محمد حججی، عضو هیئت علمی گروه مکانیک و هوافضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف‌آباد و مدیر اجرایی دومین دوره مسابقات موشک آبی «لانچ ۲۰۲۶»، با اشاره به اهداف علمی و آموزشی این رویداد اظهار کرد: در این مسابقات تلاش داریم زمینه افزایش دانش تخصصی و مهارت عملی دانشجویان را در حوزه طراحی، ساخت، آزمایش و پایدارسازی پرتاب موشک‌های آبی فراهم کنیم.

وی افزود: در همین راستا، دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدتی با هدف آشنایی شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف طراحی، ساخت، آزمایش و پایدارسازی موشک‌های آبی برگزار خواهد شد. این دوره‌های آموزشی به‌صورت رایگان در اختیار دانشجویان شرکت‌کننده قرار می‌گیرد تا علاقه‌مندان بتوانند با دانش و آمادگی بیشتری در این رقابت علمی حضور پیدا کنند.

مدیر اجرایی مسابقات با اشاره به استقبال دانشجویان از دوره نخست این رویداد تصریح کرد: نخستین دوره مسابقات سال گذشته با حضور بیش از ۳۰ تیم دانشجویی و در فضایی سرشار از شور، نشاط و رقابت علمی برگزار شد که تجربه‌ای ارزشمند برای شرکت‌کنندگان به همراه داشت.

حججی در پایان با اعلام برگزاری دومین دوره مسابقات در تاریخ دوم آذرماه، از تمامی دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه‌های مهندسی، مکانیک و هوافضا دعوت کرد با حضور در این رویداد علمی و دانشجویی، در این رقابت هیجان‌انگیز مشارکت کنند.

خبرنگار: محمد کازرونی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1324034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha