عرضه چاپ سوم «تاثیر ادبیات کلاسیک فارسی در داستان نویسی معاصر»

کتاب «تاثیر ادبیات کلاسیک فارسی در داستان نویسی معاصر؛ با نگاهی به رمان های سووشون، جای خالی سلوچ و آتش بدون دود» نوشته معصومه صادقی توسط انتشارات امیرکبیر به چاپ سوم رسید.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز ایسکانیوز، کتاب «تاثیر ادبیات کلاسیک فارسی در داستان نویسی معاصر؛ با نگاهی به رمان های سووشون، جای خالی سلوچ و آتش بدون دود» نوشته معصومه صادقی به تازگی توسط انتشارات امیرکبیر به چاپ سوم رسیده است.

چاپ اول این کتاب سال ۱۳۹۶ به بازار آمد و حالا به چاپ سوم رسیده است.

معصومه صادقی نویسنده این کتاب، معتقد است تاثیر ادبیات کلاسیک فارسی در داستان نویسی معاصر از جنبه های مختلف قابل بررسی است و این تاثیرات هم در صورت هستند هم در محتوا. این پژوهشگر می گوید منظور از صورت، تاثیرات زبانی، تاثیرات ساختاری و شگردی و فنون روایی است و مقصود از تاثیرات محتوایی، اندیشه، مضامین، درونمایه ها و کنش های داستانی است. نمود تاثیرات هم می تواند به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم باشد.

مولف کتاب پیش رو می گوید در این اثر در پی کشف و بررسی تاثیر ادبیات کلاسیک فارسی در داستان نویسی معاصر، ضرورت آشنایی با ادبیات کلاسیک برای ارتقای داستان نویسی کشور و همچنین آشنایی با ادبیات کلاسیک برای درک میزان موفقیت و ماندگار آثار داستانی معاصر است. محور اصلی نقد و بررسی هم در این کتاب، ۳ رمان مهم «سو و شون»، «جای خالی سلوچ» و «آتش بدون دود» است.

مطالب کتاب «تاثیر ادبیات کلاسیک فارسی در داستان نویسی معاصر» در ۴ فصل تدوین شده اند که عناوین شان به این ترتیب است:

«کلیات و تعاریف»، «نظر نویسندگان و صاحب نظران عرصه داستان»، «بررسی رمان های سووشون، جای خالی سلوچ و آتش بدون دود» و «فرجام سخن».

در قسمتی از این کتاب می خوانیم:

بسیاری از منتقدان سووشون را نقطه عطفی در کارنامه هنری نویسنده و حتی در داستان نویسی ایران می دانند؛ قبادی می نویسد: «این اثر از حیث فن داستان نویسی و هنر پردازش شخصیت های داستانی و پرورش درونمایه به حدی قوی و سترگ است که شاید بتوان آن را نقطه عطفی در تاریخ داستان معاصر ایران دانست. دانشور در این اثر حاصل چندین دهه تمرین، مطالعه، تجربه و دانش واقعی خود را با خلوص در هم آمیخت و رمانی حماسی، اساطیری، مشحون از سمبل های اجتماعی خلق کرد که پس از چندین دهه از عمر آن هنوز تازگی و طراوت آن به مشام می رسد.» حسن محمودی معتقد است: «جدا از ساختار بی عیب و نقص سووشون که آن را در جایگاه بهترین رمان بلند فارسی قرار می دهد، دانشور تصویری از زن ایرانی با تمام ویژگی هایش ترسیم می کند که این دستاورد را باید به عنوان میراث فرهنگی مان در تاریخ صدسال داستان نویسی معاصر ایرانی برشماریم.»

چاپ سوم این کتاب با ۵۰۶ صفحه، شمارگان ۳۰۰ نسخه و قیمت ۷۵۰ هزار تومان عرضه شده است.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1299610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha