واکنش سخنگوی وزارت خارجه به لفاظی مقام‌های آمریکایی در خصوص تنگه هرمز

سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به لفاظی‌های مقام‌های آمریکایی در رابطه با موضوع تنگه هرمز و متهم‌کردن ایران به اخلال در بازار انرژی جهان، در شبکه ایکس نوشت: به نظر می‌رسد دروغ بزرگ بعدی که برای توجیه جنگ غیرقانونی انتخابی‌شان علیه ایران به دنبالش هستند، ادعای «حفظ صلح و ثبات بازار انرژی جهانی» باشد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به لفاظی‌های مقام‌های آمریکایی در رابطه با موضوع تنگه هرمز و متهم‌کردن ایران به اخلال در بازار انرژی جهان، در شبکه ایکس نوشت: به نظر می‌رسد دروغ بزرگ بعدی که برای توجیه جنگ غیرقانونی انتخابی‌شان علیه ایران به دنبالش هستند، ادعای «حفظ صلح و ثبات بازار انرژی جهانی» باشد.

بیشتر بخوانید:

جزئیاتی از درخواست‌های آمریکا از ایران در مذاکرات

وی ادامه داد: اما در جهان واقع، این جنگ‌افروزی بی‌پروای رژیم‌های آمریکا و اسرائیل بود که روندهای دیپلماتیک در حال پیشرفت را نابود کرد و با تجاوز نظامی بی‌دلیل علیه ایران، موجب ناامنی مسیرهای حیاتی انرژی شد؛ و اکنون با الگوبرداری از گوبلز که می‌گفت: «دیگران را به همان چیزی متهم کن که خود مرتکب آن هستی»، ایران را به بی‌ثبات کردن بازار انرژی متهم می‌کنند! این، الگوی آشنا و نحس آنهاست: ابتدا بحران و جنگ می‌آفرینند، سپس با ادعای «بازگرداندن ثبات» و «دفاع از صلح»، آتش جنگ را گسترش می‌دهند. تاسیتوس، تاریخ‌نگار رومی نزدیک به ۲۰۰۰ سال پیش در «آگریکولا» از زبان منتقدان امپراتوری روم نوشت: «ویرانه می‌آفرینند و نامش را صلح می‌گذارند.»

انتهای پیام/

کد مطلب: 1306170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha