اولین گزینه قلعه‌نویی برای حذف از لیست جام جهانی

محمد خلیفه جوان‌ترین دروازه‌بان تیم ملی ایران است که کنار گلرهای باتجربه‌ای مثل علیرضا بیرانوند و سیدحسین حسینی و پیام نیازمند تمرین می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ امیر قلعه‌نویی برای اردوی ترکیه نام چهار دروازه‌بان را در لیست خود قرار داده و اکنون به‌شکل همزمان علیرضا بیرانوند، محمد خلیفه، سیدحسین حسینی و پیام نیازمند با تیم ملی تمرین می‌کنند. محمد خلیفه یکی از بازیکنان جوانِ اردوی تیم ملی است و از سوی دیگر وقتی سن دیگر دروازه‌بان‌های تیم ملی را نگاه می کنید، متوجه می‌شوید خلیفه از همه آن‌ها سن کمتری دارد.

محمد خلیفه در لیگ برتر بیست‌وپنجم با پیراهن آلومینیوم اراک عملکرد بسیار خوبی داشت و موفق شد توجه امیر قلعه‌نویی را هم جلب کند.

خلیفه حالا در شرایطی به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شده که امیر قلعه‌نویی برای سفر به آمریکا باید نام 4 بازیکن دیگر را هم از لیست خارج کند. اگر امیر قلعه‌نویی بخواهد با 4 دروازه‌بان به آمریکا برود، قطعا به کارنامه خلیفه حضور در جام جهانی هم اضافه می‌شود اما اگر تصمیم سرمربی تیم ملی این باشد که یکی از دروازه‌بان‌ها را خط بزند، شانس خلیفه در این مورد از سایر گزینه‌ها بیشتر است.

محمد خلیفه تا همین حالا هم تجربه بسیار خوبی کنار علیرضا بیرانوند و سیدحسین حسینی و نیازمند کسب کرده و اگر به جام جهانی هم نرود می‌تواند نسبت به آینده امیدوار باشد چرا او یک دروازه بان سرپنجه است.

کد مطلب: 1306462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha