جنگ نقل‌وانتقالات ادامه دارد

چند روز مانده به شروع لیگ برتر، بازار نقل‌وانتقالات هنوز آرام نگرفته است؛ مدعیان چند پرونده باز دارند و کنار خریدهای قطعی، شایعاتی هم جریان دارد که می‌تواند ترکیب تیم‌ها را تا پایان پنجره تغییر دهد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایسکانیوز، پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی لیگ برتر تا چهارم شهریور باز است و همین موضوع باعث شده باشگاه‌ها حتی در آستانه شروع مسابقات هم دست از مذاکره نکشند. بعضی تیم‌ها بخش اصلی فهرست خود را بسته‌اند و حالا دنبال ترمیم یکی دو پست هستند؛ بعضی دیگر هنوز با خروج بازیکن، پیشنهاد رقبا و تغییر برنامه فنی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

پرسپولیس؛ جوان‌ها آمدند، خریدها تمام نشده

فعالیت پرسپولیس در تابستان امسال یک تفاوت روشن با بعضی سال‌های گذشته دارد؛ سرخ‌ها به جای تمرکز کامل روی نام‌های شناخته‌شده، سراغ تعداد قابل توجهی بازیکن جوان رفته‌اند.

کوروش اژدهاکش، امیرحسین طاهری، پوریا شهرآبادی، پوریا لطیفی‌فر، پویا پورعلی و محمدمهدی زارع از جمله نفراتی هستند که در این مسیر به جمع سرخ‌ها اضافه شده‌اند. نکته قابل توجه این است که بخشی از این قراردادها بلندمدت بسته شده؛ سیاستی که نشان می‌دهد باشگاه فقط به فصل پیش‌رو نگاه نمی‌کند و امیدوار است از این بازیکنان در سال‌های آینده هم استفاده فنی یا حتی اقتصادی کند.

با این حال فهرست پرسپولیس هنوز بسته نشده است. در هفته‌های گذشته نام‌هایی مانند محمدجواد حسین‌نژاد، دانیال ایری، کسری طاهری و عارف حاجی‌عیدی اطراف باشگاه شنیده شده‌اند. بعضی از این پرونده‌ها در مقاطعی جدی شده و بعضی دیگر به نتیجه نرسیده‌اند.

در کنار این‌ها شایعاتی هم درباره علیرضا جهانبخش منتشر شده است. برخی رسانه‌ها از مذاکره پرسپولیس با او نوشته‌اند، اما دست‌کم تا امروز هیچ توافق رسمی در این پرونده اعلام نشده و بنابراین نمی‌توان جهانبخش را خرید نزدیک سرخ‌ها دانست.

پرسپولیس همچنان دنبال تقویت چند نقطه ترکیب است و همین موضوع احتمال یک یا دو انتقال دیگر تا پایان پنجره را بالا نگه می‌دارد.

نکونام آمد؛ تراکتور دوباره خریدار شد

تراکتور پیش از تغییر سرمربی یکی از تیم‌هایی بود که به نظر می‌رسید بخش بزرگی از کار نقل‌وانتقالاتی خود را انجام داده باشد. شهریار مغانلو، محمد دانشگر، میلاد زکی‌پور، پارسا جعفری و هادی حبیبی‌نژاد از جمله بازیکنانی هستند که در تابستان به فهرست این تیم اضافه شده‌اند.

اما حضور جواد نکونام روی نیمکت تراکتور معادله را تغییر داده است. گزارش‌های امروز از ارائه فهرست جدید بازیکنان مورد نظر نکونام به مدیران باشگاه خبر می‌دهند و طبیعی است مربی تازه بخواهد بخشی از تیم را براساس ایده‌های خودش اصلاح کند.

یکی از جدی‌ترین نام‌هایی که اطراف تراکتور مطرح شده آرش رضاوند است. رضاوند قبلاً با نکونام کار کرده و حالا صحبت از مذاکره برای انتقال او از سپاهان مطرح است. حتی بحث جابه‌جایی رضاوند با تومیسلاو اشترکالی هم به میان آمده، اما تا این لحظه سپاهان برای جدایی هافبکش موافقت قطعی نکرده است.

در کنار رضاوند، نام رامین رضاییان نیز دوباره به تراکتور گره خورده است. این خبر فعلاً در محدوده گمانه‌زنی رسانه‌ای قرار دارد و هیچ اعلام رسمی از سوی تراکتور درباره مذاکره یا توافق با رضاییان وجود ندارد. بنابراین حضور او در تبریز را فعلاً باید یک شایعه جدی بازار دانست، نه انتقالی قطعی.

سپاهان؛ هم خریدار، هم گرفتار پیشنهاد رقبا

سپاهان هم بازار شلوغی داشته است. آرمین سهرابیان، رضا جعفری، غلامرضا ثابت‌ایمانی، امیرحسین جلالی‌وند و امیررضا جدی از جمله ورودی‌های این تیم بوده‌اند. انتقال امیررضا جدی از تراکتور نیز به صورت رسمی اعلام شده است.

اما مسئله سپاهان فقط خرید نیست. چند بازیکن این تیم مورد توجه رقبا قرار گرفته‌اند و همین مسئله مدیران باشگاه را وارد مرحله دیگری از بازار کرده است.

عارف حاجی‌عیدی یکی از این نفرات است که نامش در ارتباط با پرسپولیس مطرح شده و آرش رضاوند هم گزینه تراکتور شده است. در چنین شرایطی سپاهان باید علاوه بر تکمیل فهرست خودش، مراقب خروج بازیکنان کلیدی باشد.

در تازه‌ترین اخبار حتی از علاقه سپاهان به جذب حسین ابرقویی هم صحبت شده است؛ بازیکنی که انتقالش می‌تواند یک پرونده مستقیم میان سپاهان و پرسپولیس ایجاد کند. هنوز این انتقال نهایی نشده و مذاکرات درباره شرایط جدایی او ادامه دارد.

استقلال؛ خبر کمتر، شایعه بیشتر

شرایط استقلال کمی متفاوت است. آبی‌ها بخشی از نفرات خود را تعیین تکلیف کرده‌اند اما همچنان تعداد شایعات اطراف باشگاه بیشتر از انتقال‌های قطعی روزهای اخیر است.

محمد خلیفه و بهرام گودرزی از جمله نام‌هایی هستند که درباره توافق استقلال با آنها گزارش شده و در مقابل جدایی رامین رضاییان و آنتونیو آدان نیز فضای ترکیب تیم را تغییر داده است. علیرضا کوشکی و محمدحسین اسلامی نیز در جمع بازیکنان حفظ‌شده قرار گرفته‌اند.

اما جذاب‌ترین بخش بازار استقلال مربوط به شایعات است. طی روزهای گذشته حتی نام سردار آزمون در برخی رسانه‌ها به عنوان گزینه احتمالی آبی‌ها مطرح شده؛ خبری که فعلاً هیچ نشانه جدی از عملی‌شدن آن وجود ندارد و بیشتر باید آن را در دسته شایعات پرسر و صدای بازار قرار داد.

استقلال هنوز برای تکمیل بعضی پست‌ها زمان دارد و احتمالاً هرچه به پایان پنجره نزدیک‌تر شویم، تکلیف چند پرونده مبهم این تیم نیز روشن خواهد شد.

چند انتقال هنوز می‌تواند بازار را به‌هم بریزد

برخلاف ظاهر ماجرا، بازار نقل‌وانتقالات لیگ برتر هنوز به روزهای آرامش نرسیده است. پرسپولیس به دنبال تکمیل پروژه جوان‌گرایی است، تراکتور با ورود نکونام دوباره به فهرست خرید برگشته، سپاهان باید بین جذب بازیکن و حفظ نفرات خودش تعادل برقرار کند و استقلال نیز هنوز چند جای خالی و پرونده مبهم دارد.

در روزهایی که یک تماس تلفنی می‌تواند بازیکنی را از تهران به تبریز یا از اصفهان به تهران ببرد، فاصله میان شایعه و خبر رسمی گاهی فقط چند ساعت است. به همین دلیل نام‌هایی مثل رضاوند، رضاییان، جهانبخش و حاجی‌عیدی هنوز باید با احتیاط کنار تیم‌های خواهان‌شان نوشته شوند.

با این شرایط، هنوز نمی‌توان پرونده نقل‌وانتقالات مدعیان را بسته دانست. پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان هر کدام مسئله حل‌نشده در فهرست خود دارند و همین موضوع می‌تواند روزهای پایانی بازار را شلوغ نگه دارد. حالا باید دید کدام شایعات به قرارداد می‌رسند و کدام نام‌ها مثل بسیاری از گزینه‌های این تابستان، فقط چند روز در تیتر خبرها می‌مانند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1314556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha