اتهام بزرگ به امباپه / رئالی‌ها نگران وینیسیوس!

بازیکن سابق پاری سن ژرمن و خبرنگار کنونی شبکه RMC اتهام بزرگی را به کیلیان ام باپه وارد کرد و مدعی شد که این ستاره فرانسوی برای رسیدن به توپ طلا در حال خریدن رای است.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ ژروم روثن، بازیکن سابق پاری‌سن‌ژرمن و کارشناس فعلی شبکه RMC، اتهامی جدی علیه هموطنش کیلیان ام باپه، ستاره رئال مادرید، مطرح کرد؛ اتهامی که در ارتباط با فعالیت رسانه‌ای ام باپه برای کسب توپ طلای ۲۰۲۶ مطرح شده است.

روثن در برنامه خود با نام «Rothen s'enflamme» گفت ام‌باپه بیش از حد درباره شایستگی خود برای کسب توپ طلا صحبت می‌کند و سپس اتهامی مستقیم درباره نحوه برخورد او با روند رأی‌گیری مطرح کرد.

روثن اظهار کرد: اگر ام باپه توپ طلا را ببرد، فکر می‌کنم این اتفاق صرفا یک مسخره‌بازی خواهد بود و او خودش را بسیار تنها خواهد یافت.

او سپس با لحنی تند پرسید: آیا متوجه هستید که او آرای توپ طلا را می‌خرد؟ فقط برای اینکه این توپ طلای لعنتی را به دست بیاورد؟

این اظهارات در حالی مطرح شده که صحبت‌های اخیر ام‌باپه درباره توپ طلا نیز جنجال‌هایی به همراه داشته است. ستاره فرانسوی به‌صورت علنی درباره شانس و شایستگی خود صحبت کرده و اعلام کرده بود که اگر امکانش وجود داشته باشد، به خودش رأی خواهد داد.

روثن پیش از این نیز از نحوه صحبت کردن ام‌باپه درباره توپ طلا انتقاد کرده و معتقد بود فعالیت رسانه‌ای او برای کسب این جایزه تا حد زیادی حساب‌ شده است.

ژروم روثن، ۴۸ ساله، فوتبالیست سابق فرانسوی است که در پست وینگر چپ بازی می‌کرد. او دوران حرفه‌ای خود را به‌ویژه در تیم‌های موناکو، پاری‌سن‌ژرمن و تیم ملی فرانسه سپری کرد و پس از پایان دوران بازی، وارد عرصه رسانه و کارشناسی فوتبال شد.

مراسم معرفی برنده توپ طلای ۲۰۲۶ قرار است روز ۲۶ اکتبر در لندن برگزار شود؛ مراسمی که همزمان با هفتادمین سال تأسیس این جایزه خواهد بود.

رئالی‌ها نگران وینیسیوس!

آلبرتو پریرو، خبرنگار رادیو Onda Cero هم از وجود نگرانی در داخل باشگاه رئال مادرید درباره شرایط وینیسیوس جونیور خبر داد؛ موضوعی که به شروع نه‌چندان رضایت‌بخش ستاره برزیلی در این فصل مربوط می‌شود.

وینگر برزیلی شروع دشواری در فصل جاری داشته و تأثیرگذاری او نسبت به انتظاراتی که از این ستاره وجود دارد، به شکل محسوسی کاهش یافته است و همین انتقادهای زیادی را از او به دنبال داشته است.

وضعیت وینیسیوس پس از تعویض شدن او در دو دیدار اخیر مقابل الچه و اتلتیکو مادرید بیشتر مورد بحث قرار گرفته است.

پریرو صراحتاً گفت: در رئال مادرید درباره وینیسیوس جونیور نگرانی وجود دارد.

البته او در این اظهارنظر کوتاه، جزئیات بیشتری درباره ماهیت این نگرانی یا تصمیماتی که ممکن است در پی آن گرفته شود، ارائه نکرد.

این صحبت‌ها در شرایطی مطرح شده که عملکرد وینیسیوس بیش از پیش زیر ذره‌بین قرار گرفته است. او در هر ۸ مسابقه‌ای که رئال مادرید در این فصل انجام داده، در ترکیب اصلی قرار داشته اما تنها یک گل زده و سه پاس گل به نام خود ثبت کرده است.

از سوی دیگر، ژوزه مورینیو در دو مسابقه اخیر تصمیم به تعویض وینیسیوس گرفت. او مقابل الچه در دقیقه ۶۸ از زمین خارج شد و در دیدار برابر اتلتیکو مادرید نیز در دقیقه ۵۴ جای خود را به بازیکن دیگری داد.

این تصمیم‌ها باعث شده بحث‌هایی درباره احتمال دادن فرصت بیشتر به یان دیومانده، خرید جدید رئال مادرید، پس از پایان وقفه بازی‌های ملی شکل بگیرد.

این ستاره برزیلی در تابستان هم تا آستانه جدایی از رئال مادرید پیش رفت اما در نهایت تصمیم گرفت که قراردادش را با این تیم تمدید کند. او با آمدن مورینیو روزهای خوبی را تجربه نمی کند و به نظر می رسد که فصل بسیار سختی با رئال پیش رو دارد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1319199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha