آمادگی شهرستان اردبیل برای برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک شوراهای اسلامی شهر و روستا

فرماندار اردبیل از اجرای برنامه‌های آموزشی و مانورهای آزمایشی با هدف ارزیابی عملکرد تجهیزات و فراهم‌سازی مقدمات برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل،فرزاد قلندری، فرماندار اردبیل،اظهار کرد: در راستای آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اقدامات مقدماتی، آموزش عوامل اجرایی و اجرای مانورهای آزمایشی برای سنجش عملکرد تجهیزات انتخاباتی در حال انجام است.

وی افزود: در همین راستا و بر اساس مجوز ستاد انتخابات کشور، صندوق‌های الکترونیکی اخذ رأی در محل مصلای نماز جمعه اردبیل مستقر شده‌اند تا با مشارکت تعدادی از شهروندان، فرایند رأی‌گیری به‌صورت آزمایشی اجرا و عملکرد صندوق‌ها و ابعاد فنی تجهیزات مورد ارزیابی قرار گیرد.

فرماندار اردبیل تصریح کرد: اجرای این مانورها با هدف شناسایی مشکلات احتمالی، بررسی کارایی تجهیزات و رفع نواقص فنی پیش از برگزاری انتخابات انجام می‌شود تا زمینه برگزاری انتخاباتی دقیق، شفاف فراهم شود.

قلندری با تأکید بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و عوامل مرتبط با انتخابات خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های مسئول باید با هماهنگی و همکاری لازم، تمهیدات برگزاری انتخاباتی قانونمند، امن و سالم صورت گیرد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات پیش‌رو، از شهروندان شهرستان اردبیل خواست با حضور و مشارکت مسئولانه خود، در انتخاب نمایندگان شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش‌آفرینی کنند. زمان دقیق برگزاری انتخابات نیز متعاقباً از سوی ستاد انتخابات کشور اعلام خواهد شد.

فرماندار اردبیل در پایان بر نقش مهم رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی عمومی و اطلاع‌رسانی دقیق درباره فرایند انتخابات تأکید کرد و خواستار بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها برای افزایش آگاهی شهروندان و ارتقای سطح مشارکت مردمی در انتخابات پیش‌رو شد.

انتهای خبر/

کد مطلب: 1321771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha