سیره حضرت فاطمه (س) الگوی خیرخواهی عالمیان است

حجت‌الاسلام روح‌الله صیادیان خواه، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج، در تجمع شبانه مردم یاسوج، با محوریت سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س)، بر ضرورت بازسازی روحیه خیرخواهی و رعایت حقوق هم‌نوعان در جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد؛ در جمعی پرشور و شبانه که با حضور مؤمنان و فعالان اجتماعی در یاسوج برگزار شد، حجت‌الاسلام روح‌الله صیادیان خواه، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج، به تبیین آموزه‌های اخلاقی و تربیتی از زندگی مطهر اهل‌بیت (ع) پرداخت.

وی با تمرکز بر الگوی رفتاری حضرت فاطمه زهرا (س)، ابعاد مختلف تعالی روحی و اجتماعی را مورد بحث و بررسی قرار داد.

سیره نیایش؛ پلی به سوی تعالی اخلاقی

صیادیان خواه در ابتدای سخنان خود با اشاره به جایگاه والای دعا و نیایش در زندگی مؤمنان، بر جنبه‌های تربیتی این عبادات تأکید کرد و اظهار داشت: سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س) در حوزه نیایش، تنها یک ارتباط میان بنده و خالق نیست، بلکه راهی برای پاکسازی نفس و تقویت پیوندهای اجتماعی است.

وی افزود: در دعا و نیایش‌های حضرت زهرا (س)، شاهد توجه عمیق ایشان به حال دیگران هستیم. این ویژگی نشان می‌دهد که دعا می‌تواند منبعی برای تقویت روحیه همدلی و دوری از خودخواهی باشد.

صیادیان خواه خاطرنشان کرد: مؤمن واقعی کسی است که در خلوت خود، برای برادران و هم‌نوعان خود خیر و صلاح بخواهد و این همان نقطه‌ای است که تحول در جامعه از آن آغاز می‌شود.

ضرورت تقویت خیرخواهی در جامعه معاصر

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد یاسوج با اشاره به چالش‌های اجتماعی عصر حاضر، بر ضرورت بازگشت به ارزش‌های اخلاقی تأکید کرد و گفت: تقویت روحیه خیرخواهی، راهکار اصلی برای حل بسیاری از تنش‌های اجتماعی و تقویت همبستگی ملی است.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: توجه به حقوق دیگران، نه تنها یک وظیفه شرعی، بلکه یک ضرورت اجتماعی برای حفظ نظم و آرامش است.

وی با تاکید بر اینکه حقوق هم‌نوعان باید در اولویت رفتارهای روزمره قرار گیرد، یادآور شد: سیره اهل‌بیت (ع) همواره بر این نکته استوار بوده است که سعادت فردی در گرو رعایت حقوق جمعی و خیرخواهی نسبت به دیگران است.

نقش دانشگاه و نهادهای حاکمیتی در ترویج ارزش‌ها

صیادیان خواه در بخش دیگری از سخنان خود، به نقش نهادهای آموزشی و دانشگاهی در انتقال این ارزش‌ها اشاره کرد.

وی بر این باور است: دانشگاه‌ها باید علاوه بر تولید علم، در زمینه تربیت انسان‌های صالح و متعهد به اخلاق نیز پیشگام باشند.

و تأکید کرد: مسئولیت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، تقویت همین پیوند میان دانش و اخلاق است تا نسل جدید با الگوهای اصیل دینی و اخلاقی آشنا شوند.

در پایان این تجمع شبانه، صیادیان خواه با یادآوری اهمیت ایستادگی بر مسیر حق و الگوبرداری از سیره معصومین (ع)، خواستار آن شد که جامعه یاسوج و استان کهگیلویه و بویراحمد، با تمرکز بر ویژگی‌های اخلاقی و خیرخواهی، نمونه‌ای از یک جامعه پویا و مؤمن را به نمایش بگذارند.

خبرنگار: سعیده صداقت نژاد

انتهای خبر/

کد مطلب: 1323384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha