آغاز پویش استانی «شکوه مادران» در قم با هدف ترویج فرهنگ تکریم مادران

پویش استانی «شکوه مادران» با ابتکار اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری قم و همکاری شهرداری قم، هم‌زمان با فرارسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر، با هدف ترویج فرهنگ تکریم مادران و تقویت مشارکت اجتماعی و فرهنگی در استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از قم، در آستانه فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر، پویش استانی «شکوه مادران» با ابتکار اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری قم و با همکاری شهرداری قم در دستور کار قرار گرفته است.

این پویش با هدف ترویج فرهنگ تکریم مادران، پاسداشت جایگاه ارزشمند آنان در خانواده و جامعه، تقویت مشارکت دستگاه‌های اجرایی، مدیریت شهری، اصناف و مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی استان و تبدیل گرامیداشت مقام مادر به حرکتی فراگیر اجتماعی و فرهنگی برگزار می‌شود.

در همین راستا، نشست هماهنگی اجرای این پویش با حضور فاطمه حیدری، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم، صادق چهرقانی، سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، مهدیه خراسانی، سرپرست اداره‌کل امور خانواده، زنان و جمعیت شهرداری قم، فاطمه‌سادات محرابی، مشاور شهردار قم در امور زنان و خانواده و مهدی حاجیلو، نماینده روابط عمومی شهرداری قم برگزار شد.

خبرنگار: نرگس بختیاری

پایان/

کد مطلب: 1323463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha