تهران-ایسکانیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: پیشنهاد حذف افراد با درآمد بالای 2.5 میلیون تومان در قالب پیشنهاد کمیسیون تلفیق گنجانده شده که بحث های فراوانی پیرامون آن خواهد شد. و مخالفین سختی خواهد داشت.

ابراهیم نکو در گفتگو با ایسکانیوز با بیان اینکه هدفمندی یارانه ها موضوع حاد و ناشیانه ای بود اظهار داشت:  پرداخت یارانه با این حجم وسیع توقعی در مردم ایجاد می کند که قطعا فردی نمی خواهد آن را ازدست بدهد چراکه بخشی از زندگی خود را با این  مبلغ تنظیم کرده است.

وی با تاکید بر اینکه دولت با توجه به ملاحظات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی وظیفه سختی در تعیین تکلیف یارانه ها داردٰ ادامه داد:  دولت دستی برای  حذف گسترده افراد ندارد. بر اساس قانون و اختیاراتی که نمایندگان در بودجه 93 به دولت اختیار دادند عمل می کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مباحث مربوط به هدفمندی یارانه ها را بحثی داغ در بررسی های بودجه 94 در مجلس دانست و در این باره گفت:  پیشنهاد حذف افراد با درآمد بالای 2.5 میلیون تومان در قالب پیشنهاد کمیسیون تلفیق گنجانده شده که بحث های فراوانی پیرامون آن خواهد شد. و مخالفین سختی خواهد داشت. به نظر می آید این مقدار غیر منصفانه است. طراحان این مسئله به عواقب این کار نگاه نکردند و در آینده به تبعیضات دامن خواهد زد.

نکو افزود: دولت باید فرمولی بسازد تا بر اساس آن افراد پردرآمد را شناسایی کند حتی اگر بنا بر این است که 60 درصد افراد یارانه شان قطع شود تضمینی از سوی دولت وجود داشته باشد دو برابر آن تسهیلات دریافت کنند. هرچند با این کار ناخوشایندی در اوایل راه به وجود میآید اما زمان رضایتمندی حاصل خواهد شد.

وی درباره  استفاده دولت از صندوق توسعه ملی گفت: متاسفانه دولت سرمایه ای را به ارث برد که بلای جان دولت شده است. یارانه نقدی و قانون هدفمندی به دلیلی عدم اجرای صحیح آن معضلاتی را به وجود آورد که در دولت یازدهم ضمن محو آثار منفی آن هنوز هم اثر منفی خود را نشان می دهد.  بنابراین دولت نمی تواند یارانه را به سرعت قطع کند دولت به ناچار از منابع مختلف برداشت هایی دارد اما نباید برای پرداخت یارانه از این صندوق برداشت کند چراکه این صندوق اهداف دیگری دارد. البته سهم دولت در برداشت از صندوق توسعه ملی درصدی است که آن هم نباید در اندوخته سهم های دیگر دست برد بزند.
کد خبر: 224333

وب گردی

وب گردی