میوه‌ای که قاتل افسردگی است

محققان با استفاده از تجزیه و تحلیل DNA نمونه‌های مدفوع دریافتند که مصرف مرکبات با افزایش ۱۵ گونه خاص از باکتری‌های روده مرتبط است.

به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز؛ در حالی‌که حدود ۲۸۰ میلیون نفر در جهان به افسردگی مبتلا هستند، نتایج یک مطالعه جدید روی ۳۲ هزار زن میان سال نشان می‌دهد که مصرف میوه‌های خانواده مرکبات می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی بالینی را تا ۲۰ درصد کاهش بدهد.

به گفته راج مهتا، نویسنده این مطالعه و مدرس پزشکی در دانشگاه هاروارد و بیمارستان عمومی ماساچوست، در مورد میوه‌ها و سبزیجات دیگر مانند سیب یا موز چنین ارتباطی تاکنون مشاهده نشده است.

دانشمندان معتقدند که F. prausnitzii می‌تواند بر سطح انتقال‌ دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین تأثیر بگذارد. این انتقال‌ دهنده‌ها بر نحوه حرکت غذا در دستگاه گوارش اثر می‌گذارند، به مغز می‌رسند و باعث بهبود خلق‌وخو می‌شوند.

افسردگی بالینی حدود ۱۵ درصد از افراد را در مقطعی از زندگی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

درمان‌های رایج مانند روان‌ درمانی و داروهای ضد افسردگی اگرچه بر روی این بیماری مؤثر هستند، اما هزینه‌بر بوده و برای همه در دسترس نیستند. بنابراین استراتژی‌های پیشگیری مانند رژیم غذایی سالم، می‌توانند تأثیر مهمی بر سلامت روان داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1291189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =