تهران-ایسکانیوز: سردار قربانی با حضور در کارگروه تبیین نقش روحانیت و عقیدتی سیاسی ارتش در دفاع مقدس، گفت: موزه دفاع مقدس یکی از تدابیر نورانی فرمانده معظم کل قوا در جهت حفظ و ترویج ارزش های دوران سراسر افتخار دفاع مقدس و انتقال تجارب آن دوران به نسل کنونی کشور است.

سردار قربانی، مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس سازمان موزه دفاع مقدس با حضور در کارگروه تبیین نقش روحانیت و عقیدتی سیاسی ارتش در دفاع مقدس که در مرکز همایش های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، گفت: موزه دفاع مقدس یکی از تدابیر نورانی فرمانده معظم کل قوا، حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی) در جهت حفظ و ترویج ارزش های دوران سراسر افتخار دفاع مقدس و انتقال تجارب آن دوران به نسل کنونی کشور است.

وی در ادامه گفت: کار ساخت این موزه در سال 1361 شروع شد و با توجه به تأکید و خواست مقام معظم رهبری با سرعت و البته دقت زیاد به جلو رفت. در ساخت این موزه و تشکیل قسمت های مختلف آن از نقطه نظرات کارشناسان و به ویژه پیشکسوتان دفاع مقدس که آن دوره را درک کرده بودند استفاده شد.

سردار قربانی همچنین به موضوعاتی که بر اساس آنها قسمت های مختلف باغ موزه دفاع مقدس شکل گرفته اشاره کرد و گفت: موزه دفاع مقدس به عنوان یک طرح ملی با دو هزار موضوع شکل گرفته است.

حجت الاسلام ذوالنور دبیر کنگره شهدای روحانی کشور و مجری پروژه تبیین نقش روحانیت و عقیدتی سیاسی در دفاع مقدس نیز در این جلسه با بیان این که ارتش در زمان جنگ در یک فضای کلاسیک عمل می کرد و بعضاً اجازه هیچگونه تصویر برداری و ..... در آن فضا داده نمی شد افزود: پیدا کردن اسناد در این فضا مشکل به نظر می رسید اما با شکل گیری کارگروه ها و تیم های تخصصی، این امر میسر شد.

وی همچنین گفت: از همان ابتدای شروع تبیین نقش روحانیت و عقیدتی سیاسی در دوران دفاع مقدس، برکات فراوانی نصیب ما شده و موارد ناگفته و کشف نشده ای از یکی از زوایای آن دوران پر افتخار برای ما مشخص شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ارتش؛ ذوالنور در پایان از سردار قربانی که از یادگاران دفاع مقدس هستند و حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش که در جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس حضور داشته و از همان روزهای ابتدایی این پروژه با عزم جدی آن را پیگیری کردند، تشکر نمود.
کد خبر: 242077

وب گردی

وب گردی