«تونی بلر»، نخست وزیر پیشین انگلیس شب گذشته از تل آویو وارد قاهره شد.
به گزارش ایسکانیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، خبرگزاری سمای فلسطین از ورود «تونی بلر»، نخست وزیر پیشین انگلیس به قاهره خبر داد. او در این سفر با مقامات مصری دیدار و با آنان درباره تحولات منطقه به ویژه فلسطین تبادل نظر می کند.
منابع سیاسی مصر که شب گذشته در فرودگاه بین المللی قاهره از تونی بلر استقبال کردند گفتند:« نخست وزیر پیشین انگلیس با هواپیمایی ویژه از تل آویو وارد قاهره شد. سفر بلر به مصر دو روزه است و او در این سفر با تعدادی از مقامات مصری دیدار و با آنان درباره مسائل مختلف از جمله از سرگیری مذاکرات میان فلسطینیان و اسرائیل تبادل نظر می کند.»
بلر نماینده سابق کمیته چهار جانبه خاورمیانه، 27 ژوئیه در سفری دو روزه وارد مصر شده و با ابراهیم محلب نخست وزیر و سامح شکری وزیر امور خارجه مصر دیدار و با آنان درباره شرایط منطقه و روند از سرگیری مذاکرات سازش گفتگو کرده بود.
تونی بلر اخیرا از سمت نمایندگی کمیته چهار جانبه خاورمیانه استعفا کرد و سمت رئیس افتخاری شورای تسامح و آشتی اروپا را بر عهده گرفت. ماموریت این شورا تلاش برای پایان دادن به یهودی ستیزی در کشورهای اروپایی اعلام شده است.
302302
کد خبر: 331188