به گزارش ایسکانیوز، بعد از دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاههای پکن و شینهوا از چین در رتبههای دوم و سوم هستند. دانشگاه چهارم این رتبهبندی باز هم از سنگاپور، دانشگاه فنی نانیانگ است. دو دانشگاه بعدی از هنگکنگ هستند. دانشگاه هنگکنگ و دانشگاه علم و فناوری هنککنگ در ردهها پنجم و ششم هستند. دانشگاه توکیو از ژاپن تنها نماینده این کشور در میان 10 دانشگاه اول آسیا است و سه دانشگاه بعدی هر سه از کشور کره جنوبی هستند. موسسه علم و فناوری پیشرفته کره، دانشگاه ملی سئول و دانشگاه علم و فناوری پوهانگ این سه دانشگاه هستند.
رتبهبندی جدید تایمز این بار ۳۰۰ دانشگاه را شامل میشود تا کشورهایی که به صورت بالقوه در آینده جزو بالانشینان آموزش عالی هستند را معرفی کند. تایلند در آسیای جنوب شرق با ۱۰ دانشگاه بیشترین حضور را در این رتبهبندی دارد. دانشگاه ماهیدول در رتبه 97 قرار دارد، موسسه فناوری لادکرابنگ شاه مونگکوت یکی از سه دانشگاه جدید این کشور در رتبهبندی است که به جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر رسیده است. همزمان، اندونزی حالا دو نماینده دارد و پاکستان تعداد نمایندگانش را در رتبهبندی برترینهای آسیا از دو دانشگاه به هفت دانشگاه رسانده است.
مالزی اما به نظر میرسد که بیشترین پتانسیل را در میان کشورهای جنوب شرق داشته باشد. آنها هفت دانشگاه در میان ۲۰۰ دانشگاه برتر دارند و ۹ دانشگاه در رتبهبندی.
۱۴ دانشگاه از ایران هم در این رتبهبندی هستند. دانشگاه صنعتی شریف مطابق انتظار بهترین وضعیت را در میان دانشگاههای ایرانی دارد و در رتبه 71 است.
دو دانشگاه علم و صنعت تهران و صنعتی اصفهان هم در رتبه ۹۲ قرار گرفتهاند. دانشگاه صنعتی امیرکبیر بین رتبههای ۱۰۱ تا ۱۱۰، دانشگاه علوم پزشکی تهران بین رتبه ۱۳۱-۱۴۰، دانشگاه شیراز بین رتبه ۱۷۱-۱۸۰ و دانشگاههای تهران و صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بین رتبههای 181-190 قرار گرفتهاند و در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر هستند.
سه دانشگاه اصفهان، شهید بهشتی و یزد در جمع ۲۵۰ دانشگاه برتر و دانشگاههای فردوسی مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و دانشگاه زنجان در میان ۳۰۰ دانشگاه برتر آسیا هستند.
منبع:آنا
خبرنگار و منتشر کننده: محمدجواد آخوندی
200