آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی / تهیه قهوه نیواورلئان سرد و گرم با دستورالعمل شگفتانگیز
قهوه نیواورلئان ترکیبی از پودر قهوه و پودر ریشه کاسنی است که باعث شده طعمش کمی شیرینی داشته باشد و بافتش غلیظ تر از قهوه های دیگر باشد.
-
آموزش آشپزی / چه ادویههایی میتوانند بوی زهم میگو را از بین ببرند؟
چه ادویههایی میتوانند بوی زهم میگو را از بین برده و آن را به غذایی دلپذیر تبدیل کنند؟
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه دسر سوفله موز
در این مطلب شما را با طرز تهیه دسر سوفله موز آشنا می کنیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه ترشی انبه جنوبی
ترشی انبه یکی از انواع ترشیهای جنوبی است که طعم تند و در عین حال ملسی دارد و برای افرادی که طرفدار تندی هستند، یک انتخاب خوشمزه است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کشک کدو غذای سنتی کرمان
کشک کدو یکی از غذاهای سنتی کرمان است که شباهت زیادی به کشک و بادمجان دارد. در ادامه با طرز تهیه کشک کدوی کرمانی آشنا میشوید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سوپ لازانیا خوشمزه و مجلسی
سوپ لازانیا یکی از انواع سوپ ها می باشد که با سبزیجات و ورقه های لازانیا تهیه می شود و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است. استفاده از سبزیجات مختلف در این سوپ آن را تبدیل به یک سوپ غنی و مقوی کرده است.
-
آموزش آشپزی/ راز خوشمزهتر شدن قیمه نثار اصیل قزوینی
قبل از هر چیز باید بدانید این غذای فوق العاده لذیذ پیشینه طبخ زیادی دارد و در مهمانیهای دوره قاجار از غذاهای اصلی مجالس به حساب می آمده است. برای تهیه این غذای خوش عطر و طعم نیاز به ۳ تا ۴ ساعت زمان دارید.
-
آموزش آشپزی/ راز خوشمزه شدن دلمه در انواع مختلف برگ مو
فرقی نمیکند قصد پخت چه نوع دلمه ای دارید، دلمه برگ مو یا بادمجان و ... مهم ترفندی است که طعم و عطر غذای شما را برای میهمانان به یاد ماندنی می سازد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
دلمه قارچ از دسته غذاهای فوری و سبک می باشد که به راحتی میتوانید تهیه کنید. دلمه قارچ را به عنوان یک میان وعده یا وعده اصلی سبک می توان نام برد.
-
آموزش آشپزی/طرز تهیه قلیه ماهی خوزستان
قلیه ماهی از غذاهایی است که نامش ما رو به یاد غذاهای تند و خوشمزه جنوب کشورمان میاندازد.
-
آموزش آشپزی/ راز خوشمزه شدن سوپ جو
برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود.
-
آموزش آشپزی/ کوبیده رو چجوری خوشمزه تر درست کنیم؟
کباب کوبیده خانگی حتما نیاز به رعایت چند نوع نکته مختلف برای تهیه دارد که می توانید در ادامه آن ها را مشاهده کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه گراتن سیب زمینی، غذای ساده و خوشمزه
گراتن سیب زمینی نوعی غذای ساده و خوشمزه است که از ترکیب سیب زمینی با پنیر پیتزا، شیر و کره تهیه میشود و روش پخت آسانی دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کوفته هویج
کوفته هویج یکی از انواع کوفته های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه قاطی پلو
قاطی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد غذایی بسیار متنوعی تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سس هات داگ خوشمزه و معرکه در منزل
هات داگ یکی از محبوب ترین ساندویچ هایی است که با انواع سس ها سرو می شود اما پرطرفدارترین سس هات داگ، سس قارچ است که طرز تهیه ساده ای دارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه دمپختک نخود
دمپختک نخود غذایی به صرفه و اقتصادی است که به راحتی میتوانید در خانه بپزید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه شیرین پلو
شیرین پلو یکی از غذاهایی است بسیار شبیه مرصع پلو می باشد و غذایی مقوی و خوشمزه می باشد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه شامی پرطرفدار بابلی
محلی های بابل از گذشته تا امروز این غذای ساده و لذیذ را با سبزی های کوهی و بومی این منطقه تهیه می کردند اما ما در تهیه مواد لازم سبزی های در دسترسی را جایگزین کردیم
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش چغاله بادام
خورش چغاله بادام یکی از انواع خورشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب چغاله بادام با سبزی تازه، گوشت و آبغوره تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه اعیانیترین خورش کرمانشاهی
خورش خلال یکی از خورشهای سنتی و مشهور کرمانشاه است که از ترکیب خلال بادام با گوشت، لیمو عمانی، گلاب و زرشک سیاه تهیه میشود و بسیار خوشمزه و معطر است.
-
آموزش آشپزی/ راز خوشمزه شدن میرزا قاسمی گیلانیها
میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
-
آموزش آشپزی/ مراحل تهیه آش کشک اصیل ایرانی
امکان ندارد از غذای اصیل ایرانی سخن بگوییم و آش را از قلم بیاندازیم. آش از دیرباز غذای محبوب ایرانیان بوده است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه یک آش کشک خانگی را در ۴ مرحله به شما آموزش دهیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خامه ترش
خامه ترش یکی از فراورده های لبنی حاصل از تخمیر خامه است که مزه ترش ملایمی دارد و هضم راحت تری نسبت به خامه دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کوکو ماش
کوکو ماش یکی از انواع کوکوهای گیاهی است که به دلیل داشتن دانه ماش در ترکیباتش بسیار مغذی است و یک وعده غذایی کامل و سالم محسوب میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه َدلار یا نمک سبز خانگی
دلار، دَرار یا دَلال، در گویشهای مختلف شمالی که با کسره روی حرف «د» هم خوانده میشود، یک چاشنی معروف گیلانی و مازندرانی است.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کوکو رشتی
کوکو انواع مختلفی دارد که در این مطلب شما را با دستور تهیه یکی از لذیذترین آنها آشنا می کنیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پلو مرغ و قارچ
پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی ترکیه میباشد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش گوجه سبز
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
پوره سیب زمینی یک غذای سیر کننده و مقوی است که می توانید با خیال راحت در رژیم غذایی خودتان از آن استفاده کنید و با کمی تغییرات می توانید به سادگی یک پوره سیب زمینی رژیمی خوشمزه داشته باشید.