آموزش آشپزی/ طرز تهیه کوفته هویج

کوفته هویج یکی از انواع کوفته های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کوفته هویج یکی از انواع کوفته های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه می باشد با مواد متنوعی تهیه می شود. این کوفته هم مانند دیگر کوفته های ایرانی از مواد غذایی متنوعی تهیه می شود و پخت آن کمی زمانبر است. البته طعم فوق العاده خوشمزه این کوفته به زمان گذاشتن برای پخت آن می ارزد، برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه قاطی پلو

مواد لازم:

 گوشت چرخ کرده

۳۵۰ گرم 

 هویج رنده شده

 ۲۰۰ گرم ( ۳ عدد هویج درشت )

 گردو و کشمش

 به اندازه کافی

 جعفری خرد و سرخ شده

 ۲ قاشق

 پیاز رنده شده

 ۱ عدد

آرد

۲ قاشق غذا خوری

ادویه و نمک و زردچوبه

به قدر کافی

شکر

به قدر کافی

آب لیمو یا سرکه

به مقدار لازم

پیاز سرخ شده

۱ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید.خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید.

یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید . کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید . ازگوشت مرغ هم میتوانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم میشود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1141554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 4 =