آموزش آشپزی / طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی

پوره سیب زمینی یک غذای سیر کننده و مقوی است که می توانید با خیال راحت در رژیم غذایی خودتان از آن استفاده کنید و با کمی تغییرات می توانید به سادگی یک پوره سیب زمینی رژیمی خوشمزه داشته باشید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پوره سیب زمینی خوشمزه رژیمی یکی از غذاهای سیر کننده و مقوی است که به راحتی میتوانید تهیه کنید و در رژیم غذایی لاغری خود از آن استفاده نمایید. همانطور که میدانید سیب زمینی سرشار از کربوهیدرات است که میتواند قند خون را به یکباره بالا برده و باعث ایجاد پرخوری و اشتهای کاذب شود ولی ما برای تهیه پوره سیب زمینی رژیمی موادی را به آن اضافه میکنیم که درصد فیبر وعده غذایی را بالا ببرد و باعث شود که غذا به آرامی هضم شده و مانع از این شود که سطح قند خونتان به یکباره افزایش پیدا کند و مدت زمانی طولانی تر احساس سیری داشته باشید.

نکته اساسی برای کاهش وزن این است که مقدار کالری مصرفی روزانه باید کمتر از مقدار کالری باشد که می سوزانید بنابراین حتما هنگام مصرف وعده های غذایی باید مراقب حجم وعده غذایی و مقدار کالری ای که قرار است به بدن شما برساند باشید.

مواد لازم پوره سیب زمینی رژیمی با شیر

 سیب زمینی پخته بدون پوست و خرد شده              یک کیلو و ۳۶۰ گرم

روغن زیتون                                                          یک قاشق غذاخوری

پیاز                                                                      دو فنجان، خرد شده

نمک و فلفل سیاه                                                  به میزان لازم

 شیر کم چرب                                                       یک و یک چهارم فنجان

کره                                                                     یک چهارم فنجان

سیب زمینی ها را تمیز بشویید و با پوست در قابلمه بریزید و به اندازه 5 سانت بالاتر از سیب زمینی ها آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید.

حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که 15 دقیقه بپزند.

اگر سیب زمینی ها بزرگ بودن بهتر است به چند تکه تقسیم شان کنید.

آب قابلمه را خارج کرده و سیب زمینی ها را بکوبید تا پوره شوند.

تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود و سپس روغن را اضافه کرده و تابه را چرب کنید.

پیاز را اضافه کرده تفت دهید تا طلایی شود.

نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط نمایید.

شیر و کره را به تابه اضافه کرده و بعد از این که کره ذوب شد به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مخلوط نمایید.

کد خبر: 1139374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =