آموزش شیرینی پزی /  طرز تهیه پای مرنگ لیمو

شیرینی پای مرنگ لیمویی با بستنی بسیار خوشمزه است و به صورت ساندویچی سرو می شود. این شیرینی خوشمزه مناسب روزهای گرم سال است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، مواد لازم برای تهیه ی پای دستی مرنگ لیمویی:

سفیده تخم مرغ، به دمای محیط رسیده      4 عدد
 کرم تارتار                                                 یک چهارم قاشق چایخوری
 نمک                                                        یک هشتم قاشق چایخوری
 شکر                                                        سه چهارم فنجان
 عصاره لیمو                                               نصف قاشق چایخوری
 بستنی وانیلی                                           1 پیمانه
 تردک (کراکر) گراهام                                 4 ورق کمی خرد شده
 کشک لیمو                                              سه چهارم فنجان

طرز تهیه پای دستی مرنگ لیمویی:

قفسه های فر را در یک سوم بالایی و یک سوم پایینی فر قرار دهید. فر را با دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

با همزن برقی سفیده، کرم تارتار و نمک را بزنید تا پف کند. در حالی که همزن با سرعت بالا کار می کند، به تدریج شکر را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا مرنگ براق و سفت شود، حدودا 3 دقیقه هم بزنید. عصاره لیمو را اضافه کنید.

مواد مرنگ را داخل قیف با ماسوره ی ستاره ی بزرگ بریزید و روی کاغذ روغنی به صورت دایره ای بریزید. دایره های مواد مرنگ را به اندازه ی نان بستنی بریزید. برای ریختن به شکل دایره از مرکز شروع کنید و دایره را درست کنید.

آن ها را به فر منتقل کنید. بلافاصله دمای فر را به 90 درجه سانتیگراد تغییر دهید. و حدود 45 دقیقه آن ها را بپزید. دقت کنید اگر زیر آن ها تغییر رنگ داد حتما زودتر از این موعد فر را خاموش کنید. این شیرینی در فر سریع می سوزد و نباید زیر آن تغییر رنگ بدهد و فقط لازم است آن را بپزید. و اگر نپخته بودند اجازه بدهید زمان بیشتری در فر بمانند.

بدون باز کردن در فر، فر را خاموش کنید و بگذارید حداقل 6 ساعت مرنگ ها در فر بسته شده خنک شوند.

اجازه بدهید بستنی کمی نرم شود. تردک یا کراکرهای گراهام را با بستنی مخلوط کنید.

با استفاده از مشعل گاز، لبه های مرنگ را قهوه ای کنید. ⅓ فنجان بستنی را روی 6 عدد مرنگ و 2 قاشق غذاخوری کشک لیمو را روی 6 مرنگ دیگر پخش کنید. یکی از مرنگ های بستنی را با یکی از مرنگ های رویه کشک لیمویی روی هم قرار بدهید تا به صورت ساندویچ در آیند. این کار را با مرنگ های باقی مانده تکرار کنید. بلافاصله سرو کنید یا تا 2 ساعت آن را داخل فریزر قرار بدهید.

* مراقب باشید هنگام قهوه ای کردن روی مرنگ ها نسوزند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1111796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =