آموزش آشپزی / طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی آشنا کنیم.

مواد لازم برای ته چین گوجه فرنگی :

برنج      ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
کره       ۶۰ گرم
 سینه‌ مرغ خلالی خرد کرده      ۵۰۰ گرم
 قرص عصاره‌ مرغ       ۱ عدد
ادویه‌ کاری     ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه ای خرد کرده     ۴۰۰ گرم
ماست چکیده     ۲۰۰ گرم
زعفران آب کرده     ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع     ۱۵۰ میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)
نمک و فلفل     به میزان لازم
زرده ی تخم مرغ     ۴ عدد
فیله‌ گوجه فرنگی رنده کرده     ۷-۸ عدد

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه کاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی رنگ شود.

حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم مرغ ها را در کاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یکدستی حاصل شود.

آن گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه های برنج، مرغ و قارچ و گوجه فرنگی را تکرار کنید. به گونه ای که آخرین لایه ی ته چین، گوجه فرنگی باشد.

حالا باقیمانده‌ کره را خرد کنید و روی ته چین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته چین خارج شود. اینک ته چین را به مدت تقریبی یک و نیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1120680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =