آموزش شیرینی پزی/ بهترین آرد برای کیک پزی را بشناسید

یکی از نکات مهمی که در کیفیت کیک و شیرینی ها مؤثر است آرد می باشد بنابراین اگر قصد تهیه کیک و شیرینی داشتید حتما باید آرد مناسب کیک پزی را بشناسید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آرد یکی از اصلی ترین مواد برای تهیه کیک و شیرینی است اما هر آردی برای تهیه کیک و شیرینی مناسب نیست. از آنجایی که آرد ساختار کیک را میسازد بنابراین کیفیت آن در کیفیت نهایی کیک تاثیر بسیار زیادی دارد پس باید برای تهیه کیک و شیرینی از آرد مناسب برای این کار استفاده شود اما چه آردی برای کیک پزی و شیرینی پزی مناسب است؟ 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ نکاتی برای رفع بوی تخم مرغ کیک

آرد مناسب برای کیک پزی

آرد قنادی که به آن آرد نول یا سه صفر نیز گفته می شود برای کیک پزی و شیرینی پزی مناسب است. کیک و شیرینی های تهیه شده با این آرد تردتر و خوشمزه تر می شود.

چرا آرد قنادی برای تهیه کیک مناسب است؟

آرد در کیک پزی و شیرینی پزی کمترین میزان گلوتن را دارد. گلوتن نوعی پروتئین پیچیده ای است که به خمیر خاصیت ارتجایی می دهد. هر چه گلوتن آرد کمتر باشد، نرم تر بوده، محصول ترد و آسیب پذیر است. آرد قنادی دارای گلوتن کم، دارای بافت یکنواخت، دارای سبوس، دانه بندی نرم، بیشترین میزان نشاسته و سبک است به همین علت کیک هایی که با آرد قنادی تهیه می شوند، ترد و شکننده هستند.

آرد مورد استفاده برای تهیه نان گلوتن بالایی دارند که باعث استحکام و خُرد نشدن نان می شود.

انواع آرد کیک

جالب است بدانید که آرد انواع مختلفی داشته و شاید فکرش را نیز نکنید که حدود 23 نمونه آرد موجود است. آرد قنادی نیز انواع مختلفی دارد:

آرد کیک استاندارد: برای تهیه کیک اسفنجی مناسب است.
آرد همه منظوره: برای تهیه کیک شکلاتی مناسب است.
آرد گندم:برای تهیه کیک میوه ای مانند کیک هویج و سیب مناسب است.

طرز تهیه آرد قنادی

آرد قنادی را می توانید از فروشگاه ها و لوازم قنادی ها تهیه نمایید. اگر به هرحال آرد قنادی در دسترس نداشتید میتوانید حدود 10 درصد از وزن کل آرد را نشاسته ذرت اضافه کنید و چندین بار الک کنید تا هوادهی شود.

نکات مهم در مورد آرد

حتما از آرد مخصوص کیک و شیرینی (آرد نول یا سه صفر) استفاده کنید.
تازگی و کیفیت آرد نقش مهمی در کیفیت کیک دارد بنابراین آرد را از لوازم قنادی هایی که فروش بالایی دارند تهیه کنید.
آرد را در جای خشک، خنک و به دور از هرگونه رطوبت نگهداری کنید.
زمان نگهداری آرد حدود 6 ماه است بعد از این مدت، آرد کیفیت خود را از دست می دهد چون رطوبت میگیرد و سنگین خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1150450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 1 =