آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل آشنا کنیم.

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کاپ کیک پای سیب

مواد لازم جهت تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل برای 10 نفر :

جو پرک     دو و نیم پیمانه
آجیل ( من بادام زمینی بوداده شده استفاده کردم )     1 پیمانه
برنجک     1 پیمانه
خشکبار ( قیسی .کشمش.خرما خشک )     1 پیمانه
کره     4 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای (میتوانید از شکر سفید هم استفاده کنید)     1 پیمانه
عسل     1/2 پیمانه
نمک     1 پنسه

طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل :

ابتدا جو پرک را کمی تفت داده تا رنگش طلایی شود(بدون روغن) .سپس بادام زمینی بوداده شده، برنجک ومیوه های خشک را تکه تکه کرده اضافه وبه مواد اضافه میکنیم.

در ظرفی دیگر شکر قهوه ای البته من نصف شکر سفید استفاده کردم با عسل وکره وکمی نمک روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده وبجوشد.

سپس به مواد خشک اضافه میکنیم تا کاملا به خورد هم برود.

در یک دیس یک کاغذ روغنی پهن و مواد را در ظرف پهن میکنیم وقتی خنک شد شکلات چیپسی روی سطخ مواد میریزیم.
سپس به مدت نیم ساعت در یخجال قرار داده و سپس تکه تکه می کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1168418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =