آموزش شیرینی‌پزی/ نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن کیک هویج خانگی

کیک هویج یکی از کیک های خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد، اما شما باید در هنگام پخت این کیک نکاتی را برای طعم بهتر کیک هویج رعایت کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد. بسیاری از قنادان حرفه ای با استفاده از نکاتی که در این بخش از رازهای شیرنی پزی نمناک آورده ایم، کیک هویج را خیلی خوشمزه با بافت عالی درست می کنند. اگر کیک هویج شما خوش طعم، خوش عطر و پف دار و... نمی شود، حتما شما نیز این نکات را در هنگام تهیه آن رعایت نمایید تا مانند قنادان حرفه ای کیک هویج بپزید.

آموزش شیرینی‌پزی/ طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی مخصوص ایام عید

مواد کیک هویج را به دمای محیط برسانید

حتماً در پخت هر کیکی باید موادی را که داخل یخچال هستند حداقل نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید در نتیجه اگر کیک شما خوب پف نکرده یکی از علت‌های آن ممکن است این باشد که تخم مرغ را مستقیم از یخچال خارج کرده و در کیک استفاده کرده اید.

هویج را رنده ریز بزنید

برای تهیه کیک هویج باید از هویج های سالم استفاده نمایید، شما باید هویج ها را رنده کنید، بهتر است برای رنده کردن هویج ها از طرف ریز رنده استفاده کرده و هویج ها را رنده درشت نکنید.

به مقدار هویج رنده شده توجه نمایید

یکی از نکات کلیدی برای خمیر نشدن کیک هویج استفاده از مقدار مناسب هویج رنده شده است، پس به هیچ وجه مقدار هویج رنده شده را تغییر ندهید و کم و زیاد نکنید.

مواد را به اندازه و به ترتیب اضافه کنید

از یک دستور امتحان شده برای تهیه کیک هویج استفاده نمایید و مواد را به اندازه و به ترتیب اضافه کنید زیرا این کار تاثیر مستقیم در پف کردن کیک هویج دارد.

مقدار بکینگ پودر باید اندازه باشد

برای تهیه یک کیک پف دار هویج حتما به میزان بکینگ پودر دقت نمایید، استفاده کم و ناکافی از بکینگ پودر سبب می شود کیک هویج خمیر شود. حتما بکینگ پودر شما باید تازه باشد.

آرد را الک کنید

برای تهیه کیک هویج بهتر است ابتدا آرد را چند بار الک کرده تا از هم باز شود و سپس به مقدار کافی از آن درون کیک هویج استفاده نمایید.

گردو یا کشمش اضافه نمایید

برخی افراد برای خوشمزه تر شدن کیک هویج به آن گردو یا کشمش اضافه می کنند، شما باید برای افزودن گردو به کیک هویج، گردوهای خرد شده را با آرد مخلوط و سپس به مواد کیک بیافزایید.

با دارچین طعم کیک دارچین را خوشمزه تر کنید

برای اینکه کیک هویج شما خوشمزه تر شود، از دارچین برای طعم دادن به آن استفاده نمایید، دارچین طعم کیک هویج شما را بی نظیر و خوشمزه خواهد کرد.

در هم زدن کیک هویج دقت کنید

برای تهیه کیک هویج حتما باید به زمان هم زدن مواد کیک نیز توجه نمایید، مواد کیک هویج را در ابتدا نباید خیلی کم هم بزنید، هم زدن تخم مرغ ها به اندازه کافی در پف کیک و بو تخم مرغ نگرفتن کیک تاثیر گذار است اما باید تواجه نمایید بعد از افزودن آرد حتما مواد را کم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط نمایید.

از قالب میان تهی استفاده نمایید

برای تهیه کیک هویج بهتر از قالب میان تهی استفاده کنید تا به بافت و پف نهایی برسد.

به اندازه قالب توجه کنید

برای تهیه کیک هویج قالبی با اندازه مناسب انتخاب نمایید، قالبی که نسبت به مواد کیک بزرگ یا خیلی کوچک نباشد، قالب را چرب نمایید و دو سوم آن را پر کنید.

به دمای فر توجه نمایید

برای تهیه کیک هویج فر را از قبل روشن نمایید تا فر گرم شود، برای تهیه این کیک نباید دمای فر خیلی زیاد یا خیلی کم باشد، فر را روی درجه مناسب گفته شده در دستور تهیه قرار دهید تا کیک شما بافت خوبی بیابد.

کیک هویج را بلافاصله از فر خارج نکنید

قبل از خارج کردن کیک هویج از فر، فر را خاموش کرده و در فر را باز کرده و کیک را کمی داخل فر نگه دارید و کیک را بلافاصله خارج نکنید، به دلیل اینکه بعضی اوقات امکان دارد پف کیک فروکش کند.

کیک را پس از خنک شدن از قالب در آورید

هیچگاه کیک هویج داغ را از قالب خارج نکنید، اجازه دهید کیک سرد شود و سپس کیک را از قالب جدا کرده و بعد در ظرف مورد نظر برمی گردانید.اگر کیک را زود از قالب خارج کنید این کار باعث چسبنده شدن روی کیک و خرد شدن کیک شما می‌شود.

به زمان پخت کیک توجه نمایید

در تهیه کیک هویج به زمان پخت کیک نیز توجه نمایید، اگر کیک را زود از فر خارج نمایید، کیک شما بافت خوبی نخواهد داشت پس، بعد از گذشت 30 دقیقه از پخت کیک هویج داخل فر، یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید، در صورتی که چیزی به خلال دندان نچسبید، یعنی کیک آماده است.

کد خبر: 1173786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =