عزیززاده: ساپینتو امسال بد کار نکرده است

پیشکسوت استقلال از عملکرد کادرفنی این تیم در فصل جاری حمایت کرد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، حمید عزیززاده بازیکن سابق استقلال درباره علت قهرمان نشدن این تیم در لیگ برتر گفت: «مسائلی دست به دست هم دادند تا این تیم نتیجه نگیرد. متأسفانه هر کسی به استقلال می‌آید، فقط منافع خودش را می‌بیند. استقلال هیچ مشکلی برای به دست آوردن قهرمانی و تکرار آن نداشت، ولی چه اتفاقی افتاد که جلوی این تیم گرفته شد؟ در طول فصل، مربی و بازیکنان دغدغه‌های مختلفی داشتند. مگر می‌شود باشگاه بزرگی مثل استقلال این همه تغییر در پُست مدیریتی داشته باشد؟!»

ساپینتو در استقلال ماندنی شد؟

مدافع پیشین استقلال در ادامه گفت: «پس از برتری پرگل استقلال مقابل هوادار گفتیم این تیم هم خوب بازی می‌کند و هم می‌برد، ولی در ادامه دیدیم که نتوانست نتیجه بگیرد. سال گذشته می‌گفتند استقلال فقط می‌برد و خوب بازی نمی‌کند که گفتیم اگر ببرد بهتر از این است که قهرمان نشود. آنهایی که پارسال از زیبا بازی نکردن استقلال ناراحت بودند، الان کجا هستند؟! خیلی حرف‌ها می‌توان گفت ولی چه کسی به حرف من را گوش می‌دهد.»

عزیززاده در مورد اینکه آیا موافق ماندن ریکاردو ساپینتو در استقلال هست یا نه، گفت: «او بد کار نکرد، آن هم با توجه به اینکه تیمی را تحویل گرفت که سال گذشته بدون باخت قهرمان شده بود. اگر امسال هم قهرمانی را به دست می‌آورد او و تیمش را با کادر فنی و تیم سال گذشته مقایسه می‌کردند. ساپینتو نمره قبولی‌اش را گرفت و اگر استقلال را اذیت نمی‌کردند، می‌توانست با این تیم قهرمان شود.»

وی در پایان با اشاره به شانس قهرمانی جام حذفی هم عنوان کرد: «این یک شانس خیلی خوب برای استقلال است و من فکر می‌کنم پتانسیل قهرمانی را دارد ولی مسیر سختی در پیش دارد و هم تیم نساجی تیم با کیفیتی است و هم در فینال کار دشواری چه جلوی هوادار چه جلوی پرسپولیس خواهد داشت و باید برای این عنوان بازیکنان تلاش مضاعفی داشته باشند.»

انتهای پیام/

کد خبر: 1181675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =