دستگیری قاتل مسلح که باعث مرگ جوان ۲۶ ساله شده بود

فرمانده انتظامی گرگان گفت: مردی که در یکی از روستاهای این شهرستان با تیراندازی موجب مرگ جوان ۲۶ ساله‌ای شده بود، کمتر از هشت ساعت پس از وقوع جرم دستگیر شد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ علی تجری اظهار کرد: پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر قتل مردی در یکی از روستاهای سطح حوزه، بررسی موضوع برای دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید

کشف جسد مرد میانسال در جنوب تهران / آثار کبودی روی بدن متوفی مشهود بود

وی افزود: کارشناسان پلیس با حضور در صحنه با مرد ۲۶ ساله‌ای مواجه شدند که بر اثر تیراندازی به شدت مجروح شده که عوامل اورژانس وی را به بیمارستان منتقل کردند اما اقدامات کادر درمان فایده‌ای نداشته و در نهایت فوت کرد.

تجری یادآور شد: با تایید خبر قتل بلافاصله بازپرس ویژه قتل در محل حاضر و با هماهنگی قضایی ماموران پلیس آگاهی استان به همراه ماموران پاسگاه قرق، تحقیقات فنی و پلیسی را آغاز کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان گرگان ادامه داد: تیم رسیدگی کننده به پرونده با اشراف اطلاعاتی و انجام تحقیقات پلیسی موفق به شناسایی قاتل شده و وی را کمتر از هشت ساعت در یکی از شهرهای اطراف دستگیر کردند.

تجری با بیان اینکه علت قتل اختلافات قبلی با مقتول بود، تاکید کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس و دستگاه قضایی است و مردم یقین بدارند که خدمتگزاران مردم در مجموعه انتظامی برای حفظ نظم و امنیت و برخورد قانونی با مخلان امنیت از هیچ تلاش و کوششی حتی ایثار جان خود دریغ نخواهند کرد.

کد خبر: 1195818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =