آموزش آشپزی / طرز تهیه غذای مشت بادمجان شیرازی

«غذا بادمجون داشته باشه، شیرازی هم باشه! دیگه چه شود!» یکی از غذاهای اصیل استان فارس پیش روی شماست.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «غذا بادمجون داشته باشه، شیرازی هم باشه! دیگه چه شود!» یکی از غذاهای اصیل استان فارس پیش روی شماست. ترکیبی فوق‌العاده از بادمجان و گوشت قرمز و گوجه فرنگی! عطر و طعم آن خیلی دوست داشتنی و فوق‌العاده است و قطعا از امتحان کردن آن (اگر تا به حال نخورده‌اید) پشیمان نخواهید شد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / بستنی موزی رژیمی

مشت بادمجان اصیل شیرازی با طعمی بی نظیر!

اسم این غذا مشت بادمجان است. هم با پلو سرو می‌شود و هم نان! و خب برای ما ایرانی‌ها خوردن اینچنین غذایی در کنار پلو جذابیت دیگری دارد! پس دلتان را بسپارید به این خطوط و در اولین فرصت به سراغ این غذای خوشمزه‌ی شیرازی بروید.

مواد لازم برای ۳-۴ نفر:

مدل    قیمت
گوشت چرخکرده    ۳۰۰ گرم
بادمجان    ۴ عدد
گوجه فرنگی    ۳ عدد
پیاز    ۲ عدد ‌
آرد نخودچی    یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا    به مقدار لازم
مشت بادمجان اصیل شیرازی با طعمی بی نظیر!

طرز تهیه:

آماده‌اید؟

پیاز را رنده کنید و مقداری آن را فشار بدهید که آب آن کمی گرفته شود. لازم نیست خشک خشک بشود. آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به همراه گوشت چرخکرده به پیاز اضافه کنید و تا جان در بدن دارید ورز بدهید! شوخی کردم! در حد تمام کباب‌های تابه‌ای یا قلقلی آن را مشت و مال بدهید!

از مواد گوشتی گردوهای درشتی درست کنید و آنها را در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله اول کار شما تمام شد. خدا قوت!

بادمجان‌ها را که حتما هنگام خرید در اندازه‌های یکسانشان دقت به خرج داده‌اید پوست بگیرید. بهتر است بادمجان درسته باشد که مجلسی‌تر بشود! در مقداری آب و نمک بگذارید و بعد از ده دقیقه آن را بشویید و آبکش کنید. بادمجان‌ها را هم در روغن سرخ کنید و دیگر با این بخش هم خداحافظی کنید!

حالا وقتی خلالی کردن پیاز دوم است! در مقداری روغن خلال‌ها را تفت بدهید. لازم نیست خیلی سرخ بشود در حدی که رنگ پیاز عوض شود و بافت آن کمی نرمتر به نظر بیاید کافی است. گوجه‌ها را به صورت حلقه‌ای روی پیاز بچینید و بادمجان‌های سرخ شده را هم روی گوجه‌ها سوار کنید! نوبت گوشت قلقلی‌های آماده شده است که توی ظرف بنشینند!

در یک تابه روغن کمی بریزید. رب را مقداری تفت بدهید تا رنگ باز کند. به آن یک استکان آب اضافه کرده و هم بزنید. این سس را روی تمام مواد گوشت و بادمجان بریزید و اجازه بدهید با حرارت کم بپزد. این مرحله آخر زیاد طولانی نخواهد بود چون تمام مواد تقریبا پخته هستند فقط گوجه‌ها کمی نرم بشوند و طعم مواد با هم ترکیب شود کافی است.

یک کته‌ی فرد اعلا هم بپزید. یا نه، یک برنج آبکش کنید و ته دیگ نان یا سیب زمینی هم درست کرده و در کنار این غذای بی نظیر طعمی منحصر به فرد را به جان و دلتان ببخشید. نوش جان

انتهای پیام/

کد خبر: 1200290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =