آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کاکای کدو تنبل

کدو حلوایی از صیفی جاتی است که با آن می توان انواع و اقسام پخت و پزها را انجام داد. از این صیفی در تهیه غذا،‌کیک، دسر و ... استفاده می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کاکا کدو تنبل یکی انواع کیک هایی است که به سادگی تهیه می شود و در شب های پاییزی در کنار خانواده می توان آن را همراه با صرف چای سرو کرد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش کدو حلوایی با دستوری متفاوت

مواد لازم کاکا کدو تنبل برای ۵ نفر:

کدو حلوایی پوره شده: یک پیمانه

آرد گندم: یک پیمانه

تخم‌مرغ:یک عدد

شیر: یک چهارم پیمانه

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین و پودر هل: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

شکر: نصف پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کدو حلوایی را با پوست خرد کرده و با مقدار کمی آب بپزید.

بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و آن را پوره کنید.

کدوی پخته را با شکر، تخم‌مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک، ادویه‌ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید. مایه به‌دست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.

در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

با استفاده از کاغذ روغن‌گیر، روغن اضافی کاکاها را بگیرید.

شیرینی‌ها کمی خنک که شدند رویشان را با کنجد، پسته و یا چیپس شکلات تزیین کنید.

نکته: ‌استفاده از شیر باعث لطیف‌تر شدن شیرینی کاکا می‌شود و به‌جای شیر هم می‌توان از ماست استفاده کرد.

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1247482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =