پشتوانه اصلی ساخت تمدن نوین اسلامی فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی است

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ما در کشور حرکت شتابانی را در چند دهه اخیر که حرکت به سمت ساخت تمدن نوین اسلامی بود، آغاز کردیم؛ به‌طوری که پشتوانه اصلی این حرکت، فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر در گردهمایی تقدیر از دانشجویان برتر المپیادی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: ما در کشور حرکت شتابانی را در چند دهه اخیر که حرکت به سمت ساخت تمدن نوین اسلامی بود، آغاز کردیم؛ به‌طوری که پشتوانه اصلی این حرکت، فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی است.

وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در کنار ۱۸ دانشکده فعال بیش از ۲۰ مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده داریم که در زمینه‌های مختلف اعم از مباحث مرتبط به انرژی، فناوری‌های نوظهور، دریا و غیره فعال هستیم؛ به‌طوری که امسال در شش رشته راهبردی کشور پذیرش دانشجو داشتیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: مسابقات علمی در کشور و دانشگاه‌ها به منظور تقویت فعالیت‌های علمی برگزار می‌شود. در واقع برگزاری المپیادها تشویقی برای شتاب حرکت‌های علمی است تا دانشجویان جایگاه و موقعیت علمی بهتری کسب کنند.

رهایی با بیان اینکه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بستر خوبی برای رشد فعالیت‌های علمی داریم، گفت: زمینه‌هایی نظیر امکان تغییر رشته، تحصیل همزمان در دو رشته و غیره از جمله اقداماتی است که برای حمایت از مسیر نخبگان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت می‌گیرد تا نخبگان بستر مناسبی برای ادامه مسیر علمی خود داشته باشند.

در این مراسم از ۲۴ دانشجوی برتر المپیادی، ۱۳ دانشجوی ممتاز و ۳۰ استاد مشاور و ۷ برگزیده سایر مسابقات علمی کشوری تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1257978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =