آموزش آشپزی / طرز تهیه هالاو یا آبگوشت غوره غذای محبوب سنندج

هالاو یا آبگوشت غوره نوعی غذای ترش، خوشمزه و مقوی کردی است که از ترکیب گوشت با نخود، برنج، سبزی معطر و... تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب می‌شوند. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفته‌اند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذاهای بسیار خوشمزه و محلی آشنا می‌شوید که برخی از آنها را تابه‌حال نخورده‌اید یا حتی نامش را نشنیده‌اید. کردستان یکی از استان‌های زیبای کشورمان است که دارای تنوع غذایی بی‌نظیری است و اگر به این استان سفر کنید، از خوردن غذاهای اصیل، متنوع و بسیار خوشمزه این استان شگفت‌زده خواهید شد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه دمپختک شیرازی

هالاو یا آبگوشت غوره نوعی غذای بسیار خوشمزه و مقوی کردی است که اصالت آن به شهر سنندج برمی‌گردد. این غذا به دلیل داشتن گوشت و نخود در ترکیباتش سرشار از پروتئین و برای کودکان بسیار مفید است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه کردی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش هالاو کردی همراه ما باشید.

مواد لازم
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سبزی خرد شده شامل (نعناع، جعفری، پیازچه و برگ چغندر): ۱ لیوان
بادمجان: ۳ عدد
نخود آبگوشتی: ۱ پیمانه
آبغوره: نصف استکان
غوره: ۱ فنجان
برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه هالاو یا آبگوشت غوره غذای محبوب سنندج

آموزش آشپزی / طرز تهیه هالاو یا آبگوشت غوره غذای محبوب سنندج

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و اجازه بدهید پیاز نرم و طلایی شود، سپس گوشت را اضافه کنید.

حالا کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه روی گوشت و پیاز بریزید و مواد را ۵ دقیقه تفت بدهید. در مرحله بعد برنج نیم دانه خیس خورده، نخود خیس داده و سبزی خرد شده را اضافه کنید و یک تا یک و نیم لیوان آب جوش بریزید.

درب قابلمه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مواد حدودا ۳ ساعت با حرارت کم بپزد. در مرحله آخر آبغوره و غوره را اضافه کنید و بادمجان سرخ شده را داخل غذا قرار بدهید. ۱۵ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. هالاو خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را مانند آبگوشت همراه با نان سرو کنید،

منبع: فرارو
انتهای پیام/

کد خبر: 1266793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =