آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ شیر و قارچ غلیظ و مقوی برای افطار

سوپ شیر و قارچ یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌توانید به عنوان پیش غذا برای تمام سفره‌های مهمانی و این روزها برای افطار خود تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سوپ شیر و قارچ یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌توانید به عنوان پیش غذا برای تمام سفره‌های مهمانی و این روزها برای افطار خود تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ بلغور گندم

یکی از سریع‌ترین و البته خوشمزه‌ترین سوپ‌های ما ایرانی‌ها سوپ شیر است که می‌توانید با مواد اولیه ساده در کمترین زمان ممکن تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و قارچ
جو پرک ۲۰۰ گرم
سینه یا ران مرغ ۱-۲ تکه
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
ذرت پخته‌شده ۱۰۰ گرم
شیر ۳ لیوان

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ

۱. آماده کردن مواد سوپ
اولین مرحله از طرز تهیه سوپ شیر و قارچ این است که مواد لازم برای تهیه سوپ را آماده کنید برای این کار ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید بعد هویج و سیب‌زمینی را رنده کنید و در نهایت قارچ شسته شده را خرد کنید.

۲. پخت اولیه مواد
در این مرحله ابتدا پیاز را در قابلمه مناسب همراه با روغن کمی تفت دهید و وقتی کمی نرم شد هویج رنده شده را اضافه کنید بعد که هویج رنده‌شده هم کمی نرم شد گوشت مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ کاملا رنگش عوض شود بعد سیب زمینی رنده‌شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید سپس قارچ خرد شده و ذرت را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و در نهایت جو پرک را به همراه یک لیتر آب و نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت خوب بپزند.

۳. اضافه کردن شیر و پخت نهایی
مرغ را از قابلمه خارج کنید و با چنگال ریش ریش کنید سپس مرغ ریش‌ریش شده را به قابلمه برگردانید و بعد شیر را رفته‌رفته اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر بپزد. سوپ شیر و قارچ شما به همین سادگی آماده می‌شود؛ می‌توانید آن را با جعفری تازه خرد شده تزیین کرده و میل کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه سوپ شیر و قارچ

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ شیر و قارچ غلیظ مقوی برای افطار


در پخت سوپ فرقی ندارد چه سوپی بپزید مثلا از خامه استفاده کنید و سوپ خامه ای تبریزی بپزید یا یک سوپ شیر. درست است که تهیه هر دو ساده به نظر می‌رسد اما نکات و فوت‌وفن‌هایی دارد که خوب است هنگام پختش به آن‌ها دقت کنید.

نکات مهم برای شیر داخل سوپ

شیر اصلی‌ترین ماده سوپ شیر است بنابراین باید به نکات آن به خوبی دقت کنید.

فرقی ندارد که در سوپ شیر از شیر پرچرب یا کم چرب استفاده کنید.

شیر را قبل از اضافه کردن به سوپ گرم کنید تا از بریده شدن آن جلوگیری شود.

می‌توانید از خامه صبحانه برای افزایش طعم و غلظت سوپ شیر با قارچ استفاده کنید.

افزایش غلظت سوپ شیر

برای لعاب بیشتر سوپ می‌توانید از آرد سفید یا آرد گندم استفاده کنید. برای این کار آرد را قبل از اضافه کردن به سوپ با کمی آب سرد مخلوط کنید تا گلوله نشود سپس آن را به سوپ اضافه کنید.

تهیه سوپ شیر برای گیاهخواران

اگر گیاهخوار هستید می‌توانید به جای شیر لبنی در تهیه این سوپ از شیر گیاهی استفاده کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1260443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =