قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در رقابت‌های فوتسال دانشگاهیان استان

تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه موفق به کسب مقام قهرمانی در رقابت‌های فوتسال دانشگاهیان استان کرمانشاه شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه موفق شد در رقابت‌های فوتسال دانشگاهیان استان با پیروزی بر رقبای خود، بر سکوی نخست این رقابت‌ها بایستد.

تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در دیدار پایانی این رقابت‌ها به مصاف تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رفت و موفق شد در یک رقابت جذاب، با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی برسد و عنوان نخست این رقابت‌ها را کسب کند.

همچنین تیم فوتسال دانشگاه علمی کاربردی اسلام آباد غرب در این رقابت‌ها با پیروزی در برابر تیم فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، رتبه سوم را از آن خود کرد.

شایان ذکر است، این مسابقات در چارچوب جشنواره ورزشی دانشگاهیان استان و با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های سراسر استان در دو بخش بانوان و آقایان در پنج رشته ورزشی فوتسال، والیبال، تیراندازی، بدمینتون و دارت برگزار شد.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای پیام/

کد خبر: 1261448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =