آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه بانت کیک اصیل فرانسوی

بانت کیک نوعی کیک فرانسوی بسیار لطیف و خوشمزه است که از ترکیب مواد کیک با گردو و شکلات تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بانت کیک نوعی کیک فرانسوی بسیار لطیف و خوشمزه است که از ترکیب مواد کیک با گردو و شکلات تهیه می‌شود.کیک‌ها ازجمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک نسکافه و گردو

بانت کیک نوعی کیک بسیار لطیف و خوش‌بافت فرانسوی است که دستور پخت آسانی دارد و برای پذیرایی عصرانه در کنار چای و قهوه بسیار مناسب است. اگر به دنبال درست کردن کیک‌های خاص و خوشمزه هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه بانت کیک همراه ما باشید.

مواد لازم
آرد سفید شیرینی: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
کره: ۱۷۰ گرم
شیر: یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکلات چیپسی نسوز: یک چهارم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بانت کیک فرانسوی؛ کیک خاص و خوشمزه

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه بانت کیک اصیل فرانسوی

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با کره نرم شده، وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود. در مرحله بعد شیر را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید و بعد همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

آرد، بکینگ‌پودر و نمک را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله با الک به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد با مواد کیک به صورت یکدست مخلوط شود. در آخر گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را مخلوط کنید و دو قاشق غذاخوری از روی آن بردارید.

بقیه مخلوط گردو و شکلات را داخل مایه کیک بریزید و با لیسک هم بزنید. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. دو قاشق گردو و شکلاتی که کنار گذاشته بودید، روی سطح مایه کیک پخش کنید و بعد قالب را داخل فر ۱۶۵ درجه (برای فر گازی ۱۷۵) که از قبل گرم کرده‌اید، قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از اینکه کیک پخت و کاملا خنک شد، کیک را از قالب خارج و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید. حالا کیک خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات پخت کیک

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.

۲- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد.

۳- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

۴- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد.

۶- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1266634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =