آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر بیسکوییت و فندق فوری و کافی‌شاپی

دسر فندق و بیسکوییت نوعی دسر کافی شاپی است که از ترکیب کرم فندق با خامه، پنیر خامه‌ای، شکلات و بیسکوییت تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منوهای خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسرها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر بیسکوییت و طالبی در ۵ دقیقه!

دسر فندق و بیسکوییت نوعی دسر بسیار خوشمزه، شیک و کافی شاپی است که برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها بسیار مناسب است. این دسر دستور پخت ساده‌ای دارد که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر فندق و بیسکوییت همراه ما باشید.

مواد لازم

زرده تخم: ۴ عدد

شکر: ۲۰ گرم

پنیر ماسکارپونه: ۵۰۰ گرم

کره فندق: ۸۰ گرم

شکلات تلخ سکه‌ای: ۵۰ گرم

خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم

بیسکوییت پتی‌پور: ۲۰۰ گرم

شیر: ۱ لیوان

طرز تهیه دسر فندق و بیسکوییت

زرده‌های تخم مرغ را همراه با شکر داخل یک کاسه پیرکس یا فلزی بریزید و روی بخار کتری درحال جوش قرار بدهید و مدام هم بزنید تا زمانی که کرم رنگ و روشن شود، سپس از روی بخار بردارید. شکلات را به روش بن ماری آب کنید و همراه با کره فندق که روی بخار شل شده است، به ترکیب زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد پنیر ماسکارپونه را که هم دمای محیط شده است، اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و شل شده است، اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شود.

حالا ظرف موردنظر دسر را انتخاب کنید. کف ظرف یک لایه بیسکوییت بچینید و مقداری شیر روی بیسکوییت‌ها بریزید تا مرطوب شود و بعد یک لایه از کرم فندقی روی بیسکوییت‌ها بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. دوباره بیسکوییت بچینید و کمی شیر روی بیسکوییت بریزید و بعد مواد کرمی را روی بیسکوییت‌ها بریزید و پخش کنید. این کار را تا جایی که ظرف پر شود به صورت لایه به لایه ادامه بدهید. برای تزیین روی دسر می‌توانید کمی شکلات آب شده روی دسر بریزید و بعد کمی کرم فندقی رقیق را به صورت خطی روی شکلات بریزید و تزیین کنید. ظرف دسر را به مدت ۵ تا ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا دسر جا بیفتد، نوش جان.

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر بیسکوییت و فندق فوری و کافی‌شاپی

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1268138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =