سالگرد حادثه متروپل؛ جای زخم آن ویرانی همچنان درد میکند

امیرحسین آشوری زاده*

سالروز حادثه متروپل، همچنان یادآور غم و اندوه عمیق در دل‌های مردم ایران، به ویژه مردم شریف آبادان است. حادثه‌ای که نه‌تنها آبادان، بلکه تمامی ایران را در بهت و ماتم فرو برد.

مردم خونگرم جنوب ایران، در سال‌های اخیر، شاهد حوادث تلخ و ناگواری بوده‌اند که حادثه متروپل و انفجار اسکله شهید رجایی، تنها نمونه‌ای از این وقایع دردناک است.

در دومین روز از خردادماه سال ۱۴۰۱، برج متروپل با فروریختن ناجوانمردانه خود، قامت شهر ساحلی آبادان را در غبار و خون فرو برد. مادران داغدار، جوانان خود را در زیر آوار جستجو می‌کردند و شهر، صحنه زاری و اندوه بی‌پایان بود.

متروپل، زخمی عمیق بر پیکر آبادان وارد کرد و خاطره‌ای تلخ را به اندوه‌های پیشین این شهر افزود. دردی که پس از گذشت سال‌ها، همچنان در دل بازماندگان تازه و سنگین باقی مانده است.

تراژدی آن روزها در آبادان، با تاریکی شب و اضطراب در چشمان خانواده‌های حادثه‌دیده، به اوج خود رسید. با این حال، اتحاد و همدلی مردم آبادان در آن شرایط سخت، ستودنی بود. مردمی که با وجود داغی بزرگ، همچنان پای کار بودند و نمادی از صبر و استقامت را به نمایش گذاشتند.

آبادان، نماد صبر ایران است. شهری که هنوز زخم‌های جنگ بر تنش التیام نیافته، بار دیگر سوگوار شد. این سوگ، در سالگرد حادثه متروپل، همچنان برای قربانیان و آسیب‌دیدگان تازگی دارد.

متاسفانه نکته ای که باعث رنجش مردم جنوب ایران می‌باشد، بی‌تفاوتی برخی از مسئولین به حوادث اخیر در جنوب کشور است، از جمله انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس، که منجر به مرگ و آسیب‌دیدگی تعدادی از هموطنان عزیزمان شد، بسیار دردناک است که پس از گذشت هفته‌ها، هنوز هیچ پاسخی در مورد علت وقوع این حادثه به خانواده‌های داغدار و مردم رنجیده استان هرمزگان داده نشده است و هیچ شخص یا سازمانی مسئولیت این اتفاق تلخ را بر عهده نگرفته است.

امید است با همدلی و تلاش جمعی، بتوانیم التیامی بر زخم‌های مردم داغدار جنوب کشور باشیم و از تکرار چنین حوادثی در آینده جلوگیری کنیم.

با آرزوی حال خوب برای مردم ایران

*امیرحسین آشوری زاده_فعال اجتماعی*
انتهای پیام/

کد خبر: 1268591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =