تخریب یک واحد مسکونی در اهواز در پی انفجار گاز

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از وقوع انفجار شدید گاز در یک منزل مسکونی در کوی سادات خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کوروش سبزعلی اظهار کرد: ساعت ۱۷:۰۹ امروز (۲ خرداد) وقوع انفجار گاز به مرکز فرماندهی ۱۲۵ این سازمان گزارش شد و بلافاصله تیم‌های عملیاتی از ایستگاه‌های ۷۷ و ۲۰۰ خود به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه کانون انفجار در طبقه دوم یک ساختمان مسکونی قرار داشت و شدت آن به حدی بود که سازه به‌طور کامل تخریب شد، افزود: در پی این حادثه، دو نفر مصدوم شدند که حال یکی از آن‌ها وخیم گزارش شده است و برای ادامه روند درمان، به عوامل اورژانس ۱۱۵ تحویل داده شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز بیان کرد: در عملیات مهار و ایمن‌سازی، چهار خودروی سنگین اطفای حریق، دو خودروی امداد و نجات، به‌ همراه ۱۳ نیروی عملیاتی و همچنین معاون عملیات سازمان حضور داشتند و تمام اقدامات لازم شامل قطع جریان انرژی، بررسی ثانویه، جست‌وجوی افراد احتمالی و ایمن‌سازی سازه با سرعت و دقت بالا انجام شد.

سبزعلی با بیان اینکه علت دقیق وقوع حادثه توسط تیم‌های علت‌یابی در دست بررسی است، گفت: رعایت اصول ایمنی در مصرف گاز شهری ضروری است و شهروندان در صورت مشاهده علائم نشتی یا بوی غیرطبیعی، بلافاصله با سامانه ۱۲۵ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1268611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =