استفاده از ساعت‌های «فرمان نجومی» برای کاهش مصرف برق

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان از استفاده از ساعت‌های «فرمان نجومی» برای کاهش مصرف برق در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از استان لرستان؛ شیرزاد جمشیدی در سخنانی، اظهار داشت: در راستای به‌روزرسانی و بهینه‌سازی شبکه روشنایی معابر شهری و روستایی، ۵۲۸ دستگاه ساعت فرمان نجومی در سطح استان لرستان، طی یک اقدام جهادی توسط تیم‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق تنظیم و اصلاح شد.

وی با اشاره به اهمیت این اقدام در کنترل دقیق روشنایی معابر و مدیریت بار شبکه، گفت: با تنظیم دقیق ساعت‌های فرمان نجومی، روشنایی معابر متناسب با طلوع و غروب خورشید فعال می‌شود و از اتلاف بی‌مورد انرژی جلوگیری خواهد شد، این اقدام، حدود یک میلیون کیلووات‌ساعت صرفه‌جویی در مصرف برق را در پی داشته که رقم بسیار قابل‌توجهی است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان، افزود: اصلاح ساعت‌های فرمان یکی از اقدامات مؤثر در زمینه تحقق اهداف پویش‌های ملی مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری در بخش توزیع برق است. از مردم عزیز لرستان درخواست داریم در صورت مشاهده روشن بودن چراغ‌های معابر در روز، از طریق سامانه ۱۲۱ گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن اصلاح صورت گیرد.

انتهای خبر/

خبرنگار:مهدی پارسا

کد خبر: 1269910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =