۵ خط تحولی دانشگاه آزاد قزوین برای جهش کیفی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در بیست‌ویکمین جلسه هیأت امنای استان قزوین از اجرای «پنج خط تحولی» شامل عدالت آموزشی، دانشکده‌های موضوعی، طرح حامی، ارتقای توانایی و دانایی دانشجویان و بازتعریف ساختار اداری خبر داد. این رویکردها با هدف تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، ساماندهی آموزشی و رفاه مالی دانشجویان پیگیری خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و نماینده تام الاختیار ریاست عالی و معین استان قزوین در بیست و یکمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر خم بر لزوم به کارگیری تحولات جدید برای ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی،از پنج خط تحولی در این دانشگاه برای بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی خبر داد.

وی در این باره افزود: عدالت آموزشی یکی از اهداف کلیدی دانشگاه آزاد اسلامی است که به‌ طور گسترده در اختیار همه دانشجویان قرار گرفته است، این دانشگاه به عنوان یک نهاد نوآور شناخته می‌شد، اما در سال‌های اخیر فاصله‌ای بین آن و تحولات آموزشی بوجود آمده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: پنج خط تحولی به بهبود وضعیت دانشگاه کمک می‌کند و توجه به توانایی در کنار دانایی دانشجویان جدی است و در این راستا دانشجویان نیز در حال حاضر به سمت رشته‌هایی می‌روند که توانایی‌های شغلی برایشان ایجاد کند.

جهان بین خاطر نشان کرد: با تاسیس دانشکده‌های موضوعی مانند «کسب و کار»، «فرهنگ و تمدن»، «جامعه و حکمرانی»، «هوش مصنوعی و فناوری‌های اجتماعی و پیشرفته» و «صنعت ساختمان و محیط زیست» اعضای هیات علمی در این حوزه‌ها بیشتر فعالیت می‌کنند.

وی گفت: بسیاری از کلاس‌ها در محیط‌های عملی و صنعتی برگزار می‌شود تا ارتباط دانشجویان با صنعت بیشتر شود.

جهان بین در ادامه با اشاره به اجرای طرح حامی بیان کرد: در این طرح، هر ۶۰۰ دانشجو به یک حامی اختصاص داده می‌شود تا با ارائه مشاوره و پشتیبانی، زمینه‌های موفقیت آنها را فراهم کنند. دانشجو می‌تواند درخواست‌ها و مشکلات خود را از طریق ایمیل به حامی خود ارسال و حامی نیز موظف است این درخواست‌ها را تا نتیجه نهایی پیگیری کند.

وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با تکیه بر پنج خط تحولی به سمت بهبود و ارتقای کیفیت آموزشی پیش خواهد رفت.

در ادامه این جلسه، دکتر مهدی ورسه ای سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک اعیاد قربان و غدیر خم در سخنانی با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با رویکرد تحولی منطبق بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و گزارشی از ساماندهی اموال دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: توجه به معنویت در کنار علم و دین به عنوان یکی از وظایف اصلی دانشگاه‌ آزاد اسلامی است.

وی افزود: در راستای روحیه تحول و تعالی در آموزش، درخواست تأسیس چهار دانشکده موضوعی در استان قزوین ارائه شده است.

به گفته ورسه ای، در این طرح، چهار دانشکده تخصصی هوش مصنوعی و فناوری‌های اجتماعی پیشرفته، مهندسی ساخت و فناوری صنعتی، بازار و کسب و کار در علوم انسانی و جامعه و رسانه، توسعه فناوری و کارآفرینی و تعلیم و تربیت اسلامی را شامل خواهند شد.

وی به اجرای طرح حامی دانشجویی اشاره کرد که در آن ۱۶ حامی دانشجویی انتخاب شده‌اند و احکام آنها صادر شده است.

ورسه ای بیان کرد: علاوه بر این، طرح صدرا با هدف هم‌افزایی صنعت، دانشگاه و اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین اجرایی شده است و این اقدامات در راستای تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و تقویت تعامل با جامعه، تلاش می‌کند تحولی نوین در نظام آموزشی فراهم آورد.

در ادامه این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران و عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر خم در سخنانی به اهمیت زمان و ضرورت تحولات در دانشگاه‌ها اشاره کرد و خواستار توجه به کمال عقلانی و رفتاری در مسیر پیشرفت شد.

حجت‌الاسلام ابوترابی با اشاره به سوره مبارکه والعصر، گفت: زمان، گران‌ترین پدیده عالم امکان است و خداوند انسان را به زمان قسم می‌دهد، که نشان از اهمیت والای زمان در عالم هستی دارد.
وی تأکید کرد: یکی از مشکلات اساسی جامعه، عدم حرکت در مسیر کمال عقلانی و کمال رفتاری است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به ویژگی‌های امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: حق‌شناسی و ایستادن در کنار حق از مهم‌ترین ویژگی‌های امام (ره) بودند.
وی به تلاش‌های امام برای حرکت در مسیر حق و صبر و استقامت در این راه اشاره کرد.

حجت‌الاسلام ابوترابی فرد سپس به تحول در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: نگاه تحولی دانشگاه‌ها در چندین پایه قرار دارد و حفظ و افزایش دانشجو، اصلاح ساختار هیات علمی و مدیریت منابع از جمله این موارد هستند.

وی اضافه کرد: باید چشم‌انداز دانشگاه تغییر کند و هیات امنای دانشگاه‌ها در تدوین نقشه تحولی ایفای نقش کنند زیرا اگر چشم‌انداز و نقشه راه مشخص نشود، برنامه‌ها با چالش مواجه خواهد شد.
انتهای پیام /

کد خبر: 1270247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =