وضعیت تمدید قرارداد اجاره‌بهای مسکن مستاجران در شرایط فعلی کشور

بیگی‌نژاد با اشاره به وضعیت تمدید قرارداد اجاره‌بهای مسکن مستاجران در شرایط فعلی کشور، گفت: موجران در اغلب موارد با مستأجران همراهی می‌کنند و در تمدید قراردادها و اجاره‌ها رعایت حال دارند.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، داوود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه املاک در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت مستأجران در شرایط فعلی کشور، اظهار کرد: در حال حاضر، ما قانونی متفاوت از شرایط عادی برای زمان جنگ نداریم، بنابراین مستأجران باید طبق قانون، به تعهدات خود در قبال موجران عمل کنند.

وی افزود: با این حال، آنچه ما در میدان عمل مشاهده می‌کنیم، همراهی بسیار خوب موجران با مستأجران است. بسیاری از موجران با رعایت حال مستأجران، حتی تمدید قراردادها یا دریافت اجاره‌های معوق را به تأخیر انداخته‌اند تا مستأجران بتوانند به شرایط پایدار و مطلوب‌تری برسند و در ادامه به تعهدات خود عمل کنند.

بیگی‌نژاد تصریح کرد: در حال حاضر صدور حکم تخلیه به‌صورت بسیار محدود و استثنایی اتفاق می‌افتد و قانونگذار، مجریان قانون و حتی محاکم نیز در این شرایط خاص، رعایت حال طرفین را در نظر دارند. البته قانون همان است که پیش از شرایط جنگی بوده و تغییری نکرده، مگر در موارد خاص مانند تخریب ملک.

نایب رئیس اول اتحادیه املاک گفت: در شرایط فعلی نکته مهم این است که موجران و مستأجران همان‌گونه که در گذشته با درک متقابل و توافقات مالی، همراهی مناسبی با یکدیگر داشتند، اکنون نیز با توجه به شرایط خاص کشور، همان مسیر را ادامه دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همان‌طور که امروز در بالاترین سطح کشور شاهد همبستگی هستیم، انتظار می‌رود موجران و مستأجران نیز به این همبستگی بپیوندند تا زمینه بازگشت به شرایط عادی و تمدید قراردادها فراهم شود.

کد خبر: 1271972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =