آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه موس توت فرنگی

موس توت فرنگی نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که توت فرنگی از مواد اصلی آن به شمار می‌رود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. موس در زبان فرانسوی به معنای کف یا خزه است که در اصطلاح به نوعی دسر سرد و شیرین و گاه نوعی غذا گفته می‌شود که در ترکیبات آن گوشت، ماهی و یا سبزیجات به کار می‌رود.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شربت سکنجبین زعفرانی

موس به شکل دسر معمولا از ترکیب خامه، ژلاتین و میوه‌های گوناگون تهیه می‌شود و دارای انواع شکلاتی، میوه‌ای، وانیلی، قهوه و... است. موس توت فرنگی نوعی دسر بسیار خوشمزه و لطیف است که به دلیل داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش دارای عطر و بوی دلپذیری است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه موس توت فرنگی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه موس توت فرنگی
پوره توت فرنگی: ۱ لیوان
شیر: نصف لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم لیوان

طرز تهیه موس توت فرنگی

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه موس توت فرنگی

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود، سپس آن را روی بخار کتری درحال جوش قرار بدهید تا به روش بن ماری آب و شفاف شود.

در مرحله بعدی پوره توت فرنگی، شکر، خامه صبحانه و شیر را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و یک دقیقه مواد را بزنید تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. حالا پودر ژلاتین آب شده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه دسر را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود.

اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید.

اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید. در آخر روی دسر رابا توت فرنگی تازه و خامه تزیین کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1274288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =