قتل هولناک کودک ۱۳ ساله در چابهار

پیکر کودک ۱۳ ساله ای که به طرز فجیعی به قتل رسیده بود پشت زندان چابهار پیدا شد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ شامگاه شنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴، پیکر یک کودک بلوچ که روز پنجشنبه ۲۰ آذرماه در چابهار ناپدید شده بود و نزدیکانش از مردم درخواست کمک برای پیدا کردن او کرده بودند، پس از دو روز توسط مردم در اطراف شهر پیدا شد. متأسفانه بررسی‌ها نشان داد که کودک به طرز وحشتناکی به قتل رسیده است.

بیشتر بخوانید:

قتل هولناک یک زن به خاطر چند تکه طلا / راننده مینی‌بوس قاتل دستگیر شد

هویت این کودک، محمد خالقی ۱۳ ساله، فرزند درمحمد و اهل روستای متسِنگ نیکشهر و ساکن چابهار، توسط منابع محلی احراز شد.

به گفته منابع رسانک، پس از بسیج مردمی برای یافتن محمد، شهروندان پیکر او را پیدا کردند؛ پیکری که پس از ریختن بنزین در آتش سوخته و دارای بریدگی‌های عمیق در گردن، چشم و شکم بود.

بر اساس گزارش‌های اولیه، محمد در روز حادثه حوالی ساعت شش بعدازظهر برای خرید نان از خانه خارج شده و دیگر به منزل بازنگشته بود. خانواده وی می‌گویند تلفن همراه او در خانه جا مانده و هیچ نشانه‌ای از مسیر رفت‌وآمد یا محل حضورش وجود نداشته است.

خانواده محمد تأکید کرده‌اند که با هیچ کسی اختلاف نداشته‌اند و تا این لحظه، هویت و انگیزه عاملان این جنایت هنوز مشخص نیست.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1290655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =