اعتراض دانشگاهیان اسرائیلی به هدف قرار دادن غیرنظامی‌ها

بیش از ۳۴۱ نفر از دانشگاهیان و اساتید اسرائیلی در نامه‌ای اعتراضی به کابینه رژِم صهیونیستی، خواستار پایان دادن به هدف قرار دادن غیرنظامیان و همچنین «محدودیت‌های اخلاقی در عملیات نظامی در غزه» شده‌اند.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایسکانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته قانون دیگری را زیر پا گذاشت و به منطقه حائل حمله کرد. ارتش این رژیم علیرغم اعلام «تعلیق تاکتیکی» عملیات در سه منطقه، چندین حمله در سراسر غزه انجام داده و بیش از ۵۳ نفر -از جمله ۳۲ امدادگر- را کشته است.

بیشتر بخوانید:

اوضاع بحرانی غزه ناشی از کم کاری سازمان ملل است/ وقتی شورای حقوق بشر چشم خود را بر واقعیت می‌بندد!

ارتش اسرائیل بامداد یکشنبه از توقف ده ساعته عملیات نظامی از ساعت ۱۰ صبح (۷ صبح به وقت گرینویچ) تا ۸ شب (۵ عصر به وقت گرینویچ) در مناطق المواسی، دیر البلح و شهر غزه خبر داد.

ارتش اعلام کرد که این بخشی از چارچوب «تلاش‌های بشردوستانه برای گسترش ورود کمک‌ها» است و افزود که این طرح شامل «کریدورهای با امنیت پایدار» از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ شب است.

با این حال، چندین منطقه در سراسر منطقه محاصره شده، از جمله مناطق توزیع و تحویل کمک‌های امدادی، گلوله‌باران گزارش شده است.

به دنبال این جنایات نامه‌ای به امضای ۳۴۱ نفر از دانشگاهیان و اساتید برجسته اسرائیلی رسیده است که خواستار پایان دادن به هدف قرار دادن غیرنظامیان شده و خواستار «محدودیت‌های اخلاقی در عملیات نظامی در غزه» شده است.

در این نامه آمده است: «زخم ۷ اکتبر همچنان باز است و ۵۰ نفر از شهروندان ما در شرایط غیرقابل تحملی توسط حماس نگهداری می‌شوند. اما در اوج این درد، رنجی که اعمال ما برای دیگران ایجاد می‌کند را نمی‌توان نادیده گرفت.»

امضاکنندگان خواستار ورود فوری غذا، آب و کمک‌های پزشکی به منطقه محاصره‌شده شدند و وضعیت را «سقوط جدی انسانی» توصیف کردند.

در ادامه این نامه آمده: «وضعیت انسانی در غزه به سطح خطرناکی از وخامت رسیده است. ادامه این مسیر، نه تنها برای ساکنان نوار غزه، بلکه برای ارزش‌های ما و آینده جامعه اسرائیل نیز آسیب‌های جبران‌ناپذیری به بار خواهد آورد. اینها زخم‌های اخلاقی و روانی هستند که نسل‌های آینده را آزار خواهند داد».

آنها نوشتند: «ما خطاب به دولت، ارتش، رسانه‌ها و همه شهروندان می‌گوییم: این لحظه‌ای برای آزمودن ارزش‌های ماست و اصول اولیه انسانی نباید اجازه داده شود که به محل مناقشه سیاسی تبدیل شود. تاریخ اعمال ما... و سکوت ما را ثبت خواهد کرد».

خبرنگار: ماری ملکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1275595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =